Helmond

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Team indebuurt Helmond

De redactie van indebuurt Helmond vind je in de Cacaofabriek, bij de redactie van het Eindhovens Dagblad en De Traverse. Vanaf ons kantoor lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Helmond te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Helmond

indebuurt Helmond
Cacaokade 3
5705 LA Helmond
[email protected]

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Helmond

Marleen van Amstel-Smits

Community Manager marleen-smits

Ik, Marleen, woon in Helmond-Noord en ben helemaal verknocht aan onze stad. Je kan me tegenkomen op een terras bij de haven, al fietsend door heel Helmond en in de zomer ook regelmatig bij Berkendonk.

E-mail: [email protected]

Rachèl Sloven

Commercieel Redacteur Rachèl Sloven

Ik, Rachèl, ben geboren in Kruisland. Sinds 1980 woon ik in Eindhoven. Toch ben ik dol op Helmond. Jullie hebben stiekem een veel mooier centrum dan Eindhoven. Gelukkig maar, want ik ben niet alleen commercieel redacteur voor indebuurt Eindhoven, maar ik mag ook mooie verhalen maken voor Helmond.

E-mail: [email protected]

Yasmin Youssef

Gastfotograaf Yasmine Youssef gastfotograaf indebuurt Helmond

Ik, Yasmin, ben de oprichter van @everydayhelmond op Instagram waar ik mijn liefde voor Helmond en fotografie kan combineren. Op indebuurt Helmond ga ik als gastredacteur meer van deze liefde vertonen.

E-mail: [email protected]

Jermain de Rozario

Gastredacteur Jermain de Rozario © Ad Vereijken

Jermain de Rozario kennen we allemaal als chef van sterrenrestaurant De Rozario. Op indebuurt Helmond schrijft hij maandelijks een column over zijn leven.

E-mail: [email protected]

Lisa Meeuwsen

Gastredacteur Lisa Meeuwsen

Ik, Lisa, ben een geboren en getogen Helmonder en woon al mijn hele leven in Mierlo-Hout. Ik vind het dan ook erg leuk dat ik mijn liefde voor Helmond kan delen met de lezers door erover te schrijven!

E-mail: [email protected]

Kim Korsten - Route Unknown

Gastredacteur

Kim Korsten uit Helmond reist met haar gezin in een camper door Europa. Op indebuurt Helmond deelt ze mooie verhalen van dingen die ze meemaakt.

E-mail: [email protected]