Helmond

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Elles (26) is manager van een heel bijzondere influencer: Odin, een hond met 7425 volgers

Door Paulien Noordzij 9 september 2019

De Helmonder van deze week is… een hond. En niet zomaar een hond. Hij is een legende op Instagram. Onder de naam @thelegendofodin vind je Odin de husky, beroemd door de foto’s die Elles Malfliet (26) maakt én post. Ze vertelt ons het verhaal van Odins modellencarrière tijdens een shoot.

Elles is parttime kassière, waardoor ze veel tijd heeft voor haar trouwe buddy Odin. Elles: “Ik ben fulltime dogmom!” Sinds Odin (2) in haar leven is, wandelt ze drie keer per dag minimaal een uur. Eén keer per week gaat de camera mee op pad voor wat insta-kiekjes.

De tekst loopt verder onder de foto

Influencer Odin
Met de lange lijn kan Elles wat afstand nemen voor de foto. Foto: indebuurt

‘Geen idee waar de likes en volgers vandaan kwamen’

Foto’s maken vond Elles altijd al leuk. “Sinds Odin er is, zeiden steeds meer vrienden tegen mij: ‘het lijkt wel of die hónd een Instagramaccount heeft in plaats van jij.’ Toen heb ik een eigen account voor Odin aangemaakt.” Een jaar geleden kreeg ik mijn camera en kon ik nog mooiere foto’s maken van Odin. Ik had geen idee waar de likes en volgers allemaal vandaan kwamen, maar het ging snel. Het is iets met de tekening van de vacht op zijn kop wat ze zo mooi vinden, en hij heeft ook een bijzonder oog.”

De tekst loopt verder onder de foto

Zo staat Odin op Instagram. Foto: Elles Malfliet

Alles voor een snoepje

Odin weet al precies wat er gaat gebeuren als Elles haar camera pakt. “Hij vindt het echt leuk om te poseren. Hij doet natuurlijk alles voor een snoepje.” Elles krijgt er zelf ook geen genoeg van. Het blijft een uitdaging om Odin steeds anders te fotograferen in de mooie natuur van Helmond en omgeving. Maar ze laat hem niet los. “Als hij een konijn ziet is hij weg.”

De tekst loopt door onder de foto

Influencer Odin
Odin is volleerd model. Foto: indebuurt

Samenwerkingen

Toen Elles doorhad welke hashtags goed werkten kwamen er nog meer volgers. Elles: “Ik probeer er ook altijd een positieve tekst onder te zetten omdat ik zo ook in het leven sta.” Het werkt. Ze wordt regelmatig benaderd door verschillende merken. “Ik mag dan hun kortingscodes promoten en in ruil hiervoor kan ik gratis halsbanden en andere hondenproducten uitkiezen. Maar eigenlijk heeft Odin nu wel genoeg halsbanden.”

De tekst loopt verder onder de foto

Odin de Influencer
Influencer hondentraining. Foto: indebuurt

#lifegoals

Elles hoopt op betere deals als ze de 10.000 volgers voorbij is. “Van Instagramcollega’s heb ik gehoord dat dat een grens is die echt verschil maakt.” Maar Instagram is hobby, ze heeft een groter doel. “Ik wil professioneel hondenfotograaf worden. Thuis heb ik de studio al bijna klaar.” Wij denken dat je talent hebt Elles, en er zijn 7425 volgers and counting die het met ons eens zijn!”

Lees ook:

Hond zwemmen Helmond

Je hond zomaar overal laten zwemmen in Helmond: even checken of dat mag

Je hond wil ook weleens een frisse duik nemen. Nu kun je natuurlijk een speciaal hondenbadje opzette...
Joepie schoolhond Zuiderbos Helmond 006

Juf Loes over schoolhond Joepie: ‘Hij laat vieze stinkscheten’

In onze rubriek 'Helmonder van de week' spreken we eigenlijk alleen maar mensen. Toch vinden wij Joe...
Yumi

Deze knapperds uit Helmond maken kans op de titel ‘mooiste hond van Nederland’

De race om de titel 'Mooiste Hond 2019' is in volle gang. Iedereen mocht de allermooiste/schattigste...

adv.