Helmond

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Woningbeheerder Eddy: ‘Voor iemand die tijdelijke woonruimte zoekt, is dit ideaal’

Aangeboden door Camelot Vastgoedbeheer 2 maart 2020

Stel je voor: je hebt je huis verkocht en bent daarom op zoek naar tijdelijke woonruimte in Helmond. Een appartement huren is vaak prijzig en je zit er voor minimaal een jaar aan vast. What to do? Een shortstayappartement bij Camelot huren!

Camelot biedt uitkomst voor iedereen die op zoek is naar tijdelijke woonruimte. De vastgoedbeheerder verhuurt zogeheten shortstayappartementen, waarbij de naam (‘kort-verblijfappartementen’) al een hoop verraadt. Je huurt voor korte tijd een woning en zit dus niet vast aan een jaarcontract. Extra fijn: het gaat om gemeubileerde appartementen. “Dat maakt het natuurlijk heel aantrekkelijk”, zegt Eddy Scholten, die werkt als complexbeheerder bij Camelot. “Na het tekenen kun je er meteen in.”

Tijdelijke woonruimte in Helmond

Eddy beheert in totaal vier locaties: een studentencomplex in Deventer en Eindhoven en twee shortstaycomplexen in Helmond. De appartementen zijn geschikt voor iedereen. “Het maakt niet uit of je samenwonend of alleenstaand bent. De studio’s zijn van verschillend formaat. We verhuren kleine eenpersoonswoningen, maar ook grotere tweepersoonsappartementen. Het is een echt shortstayconcept: je kunt voor maximaal een halfjaar huren.”

Beschikbare woningen

Denk je nu al: ‘hé, dat is iets voor mij’? Of ken je iemand die woonruimte zoekt? Dan hebben we goed nieuws voor je. Op beide locaties van Camelot in Helmond zijn nog woningen beschikbaar. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor Studio 5701 aan de Kasteel-Traverse. Hartstikke handig, want je woont dan lekker centraal. Of ga voor complex HIER aan het Stationsplein. Vanaf je woning rol je zó de trein in! Vooral als je werkt in een andere gemeente is dat ideaal.

Tekst loopt door onder foto’s.

Het interieur van de studio's. Foto: Gerlach Delissen
Het interieur van de studio's. Foto: Gerlach Delissen

Voor iedereen geschikt

Vooral expats trekken in de woningen, die vlakbij het station zitten. Maar ook mensen die in verbouwing zitten, Helmonders die tijdelijk een woonruimte zoeken in verband met een scheiding of kopers die wachten op een nieuwbouwhuis. Eddy: “Zij kunnen bij mij een volledig gemeubileerde studio huren. Het enige dat je zelf moet meenemen zijn persoonlijke spullen en keukengerei.” Mocht je dat niet hebben, dan staat Eddy voor je klaar. “We verkopen keukenspullen en linnengoed voor wie dat wil.” Interessant detail: de meubels in de appartementen zijn duurzaam gemaakt.

Alles erop en eraan

Eddy is als complexbeheerder het aanspreekpunt voor bewoners. “Ik zorg ervoor dat het wonen een stukje leuker wordt. Het contact met de huurders is fijn. Mensen zijn blij dat ze woonruimte hebben en niet allerlei huisraad hoeven te kopen. Zodra ik er ben probeer ik ook met iedereen een praatje te maken. Ik vind een gezellige woonomgeving erg belangrijk, dus ik doe m’n uiterste best om het iedereen naar de zin te maken.”

Tekst loopt door onder foto.

Studio 5701 Camelot Helmond 001
Studio 5701 is een van de panden van Camelot. Foto: indebuurt

“Soms krijg ik een doos chocola of bloemetje”

En óf Eddy dat voor elkaar krijgt. Hij krijgt veel positieve reacties van bewoners. “Soms krijg ik een doos chocola of een bloemetje als bedankje voor de fijne tijd. Dat maakt dit werk zo leuk. Ik sta altijd klaar voor de bewoners. Omdat ik vier gebouwen beheer, ben ik niet altijd op locatie. Daarom zorg ik dat ik goed bereikbaar ben.”

Camelot

Enthousiast geworden van Eddy’s verhaal? En wil je meer weten over de shortstayappartementen aan de Kasteel-Traverse en het Stationsplein? Op dit moment staan enkele woningen te huur. Bekijk het aanbod via de oranje button hieronder:


Meer over Camelot Vastgoedbeheer ontdekken?

Camelot Vastgoedbeheer zakelijke dienstverleners

Noord Brabantlaan 2, Eindhoven

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners

adv.