Leuk volgens local Roxanne: ‘Bij deze cafetaria haal ik graag een frietje’

Door Marleen Smits 24 maart 2019

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont en leeft, kent vaak de allerleukste plekken. Roxanne van Hees (24) woont in het centrum en stuurde ons haar favoriete hotspots. Misschien krijg jij er wel nieuwe ideeën door.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Grand café De Vijfhoeck

De Vijfhoeck Helmond
Foto: indebuurt

“De keuze van zowel de bierkaart als de menukaarten van het restaurant zijn reuze! Zo kun je jezelf een biertje laten aanraden door het personeel, smullen van hun zelfgemaakte bitterballen met Vijfhoeck bier en genieten van de loungemuziek. Gewoon een hele relaxte plek. Maandelijks is er livemuziek en de eerste donderdag van de maand een superleuke pubquiz!”


Meer over De Vijfhoeck ontdekken?

De Vijfhoeck eetcafés

Nu gesloten12:00 - 00:00

Kamstraat 26, Helmond

Bekijk meer:eetcafés

De Dierdonk Dagen

Dierdonk
Foto: Google

“De Dierdonk dagen vinden altijd in september plaats. Ze plaatsen dan een tent op één van de grote velden die Dierdonk rijk is en deze wordt een weekend lang bezocht vanwege de verschillende activiteiten. Zo is er vaak op vrijdag een feestje of talentenjacht voor de kinderen. Op zaterdag is er genoeg te doen voor jong en oud en in de avond een feest voor de volwassenen. Zondags is er sport.”

La Bocca Grande

la-bocca-grande-helmond-008
Foto: indebuurt

“La Bocca Grande, ofwel ‘de grauwte smoel’, is zo’n prachtig restaurant! Je ziet dat er veel aandacht is besteed aan het interieur. Het personeel is super, zowel in de bediening als de keuken. Wat voor mij dit restaurant extra bijzonder maakt, is dat er echte Italianen in de keuken staan én dat de vicewereldkampioen pizza bakken daar sinds kort chef is! Alles wordt zelf gemaakt en de gerechten smaken zoals ze horen te smaken.”


Meer over Rest-O-Ricus ontdekken?

Rest-O-Ricus snackbars

Vandaag gesloten

Markt 4, Helmond

Bekijk meer:snackbars

Rest-o-Ricus

rest-o-ricus-helmond
Foto: Facebook Rest-O-Ricus

“Hier kom ik heel graag een frietje halen op zijn tijd. Dat deed ik al toen ik oud genoeg was om naar de stad te mogen fietsen. Toen zat het nog ongeveer op de plek van de Bristol, maar dan beneden. Het is leuk dat de gezichten van de medewerkers ook nog steeds grotendeels hetzelfde zijn en de eigenaar is altijd vriendelijk. Je loopt altijd in een geoliede machine binnen. Heel prettig!”


Meer over Cafe de Vlegel ontdekken?

Cafe de Vlegel cafés

Kasteellaan 7, Helmond

Bekijk meer:cafés

Café de Vlegel

Café de Vlegel
Foto: Google

“Een supermooi en leuk café! Een van de weinige die ook mooi is als de lichten aangaan. De muziek is altijd top, net zoals de bediening. Ik kan mij niet herinneren dat ik het er ooit níet naar mijn zin had. Ze hebben ook maandelijks live muziek en iedere maand een pubquiz die elke keer een ander thema heeft. Kei gezellig!”

Jouw favoriete hotspots?!

Wil jij ook jouw hotspots delen met heel Helmond? Opmerkelijke gebouwen, gezellige kroegen, fijne winkels, mooie wijken: ga maar los. Je geeft jouw lijstje heel makkelijk aan ons door via deze link.

Lees ook:

geert-blenckers

Leuk volgens local Geert: ‘Het centrum wordt steeds leuker!’

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont en leeft, kent vaak de allerleukste ...
Ankie de Turck

Leuk volgens local Ankie: ‘Dit restaurant moet je zeker een keer proberen’

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont en leeft, kent vaak de allerleukste ...
nancy-peijnenburg

Leuk volgens local Nancy: ‘Dit is de gezelligste kroeg van Helmond’

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont en leeft, kent vaak de allerleukste ...
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Favorieten van

adv.