Helmond

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7 x onze favoriete Instagramaccounts over Helmond

Door Marleen Smits 9 februari 2020

Geniet jij ook zo van foto’s van Helmond? Snappen we: het is heerlijk om te zien hoe mooi je eigen stad is. Daarom zetten we zeven Instagramaccounts op een rij, waarvan wij vinden dat je zeker moet volgen voor de mooiste kiekjes van Helmond.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Helmond_fotos

Paul de Krom laat zien hoe mooi (en soms hoe lelijk) Helmond kan zijn. Altijd zonder filters, zodat je het échte plaatje ziet.

Longexposurephotography_dennis

De stijl van Dennis is vooral urban fotografie en foto’s die zijn gemaakt met een lange sluitertijd, waardoor je bijvoorbeeld ‘banen‘ van autolampen ziet. Deze fotograaf is veel in Eindhoven te vinden, en plaatst ook regelmatig afbeeldingen van Helmond.

Helmondphotos

Hoe zoet is dit kiekje! Helmondphotos deelt niet alleen foto’s van prachtige locaties, ook van bijvoorbeeld evenementen.

Ww_fotography

Wendy plaats heel uiteenlopende foto’s. Soms is het een portret van iemand, dan weer een natuurfoto en een andere keer gaat het om een industriële prent.

Joohnya

View this post on Instagram

#Nederland🇳🇱 #Helmond 2019 December 8th #SamsungS9 🦢🌊🦢 While jogging, I came across this swan family and I had to stop and say hello to them. The 4th swan is just outside the picture. 🦢🌊🦢 Tijdens het trimmen kwam ik deze zwanenfamilie tegen en ik moest toch even stoppen om ze Goedendag te zeggen. De 4e zwaan is net buiten het beeld. 🦢🌊🦢 #TheNetherlands #nederland #brabant #noordbrabant #natuurgebieddebundertjes #dutchnature #northbrabant #dutchsky #visitbrabant #everydayhelmond #naturephotography #onsbrabant #provincienoordbrabant #amazingviews #holland_netherlands #holland_netherland #dernederlanden #dutchwoods #Bundertjes_JoohnyA #ig_discover_holland #mooiholland #autumnvibes🍁 #autumncolors #autumnleaves #autumn🍁 #swans #swan

A post shared by John Arndts (@joohnya) on

Gek op de natuur? Dan wil je Joohnya, oftewel John, zeker volgen. Hij plaatst regelmatig prachtige beelden van buitengebieden in onze stad.

Lees ook:

Audrey Anthony

Helmonds koppel kan een complete bruiloft winnen: ‘Het was liefde op het eerste gezicht’

Het is de droom van veel vrouwen: een sprookjesbruiloft met alles erop en eraan. Voor Audrey van de ...
Struikelstenen Molenstraat 003 (1)

Helmonds mysterie: het verhaal achter die glimmende ‘struikelstenen’

Glimmende, zwarte stenen waar een naam in gegraveerd staat: je komt ze op een aantal plekken tegen i...
De Watermolenwal in Helmond

7 x toffe dingen om te doen als het regent in Helmond

Een druilerige dag: regen, regen én nog eens regen. Óf je pakt je plu en trotseert die nattigheid, o...
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.