Alternatieve Vierdaagse

Nu gesloten

Naar alle Openingstijden
Alternatieve Vierdaagse
Foto: Alternatieve Vierdaagse

Alternatieve Vierdaagse

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Over Alternatieve Vierdaagse

Op 20-23 juli vindt De Alternatieve Vierdaagse plaats. Het alternatief om via De Alternatieve Vierdaagse-app vier dagen lang een vooraf gekozen afstand te lopen vanuit je eigen locatie. Om drukte te vermijden, wordt er niet gelopen over het officiële parcours. Dat kan dus vanuit je eigen huis, of elders in het land en zelfs in het buitenland.

Dit jaar zijn er twee prachtige medailles ontworpen als beloning en aandenken aan De Alternatieve Vierdaagse 2021. Een zilveren medaille voor de afstanden 5, 10 en 20 kilometer. En een gouden medaille voor de afstanden zoals ze ook tijdens de Vierdaagse worden gelopen: 30, 40 en 50 km.

Je kunt dus kiezen voor 5, 10, 20, 30, 40 of 50 kilometer per dag. Omdat we vanwege de coronamaatregelen geen rustpunten en medische faciliteiten kunnen organiseren, adviseren we je een afstand te kiezen die bij jouw conditieniveau past. Al jouw afgelegde kilometers op 20 tot en met 23 juli 2021 worden bijgehouden en geregistreerd in De Alternatieve Vierdaagse-app die je vanaf begin juli kunt downloaden.Wanneer je je via de website hebt ingeschreven, ontvang je automatisch bericht over het downloaden van de app.

Informatie De Alternatieve Vierdaagse-app

De Alternatieve Vierdaagse-app is er straks voor iedereen die van wandelen houdt. De app is vanaf begin juli gratis te downloaden en te gebruiken (softwareversies iOS 13, 14 en Android 5+). Let op! Gebruik je de app van de editie 2020, dan volgt daarop een update. Zorg dat je de update hebt gedraaid alvorens je bij editie 2021 van start gaat.

Veiligheid

De organisatie hoopt dat iedereen in beweging blijft en veel wandelaars mee zullen doen aan het initiatief, maar roept op om de RIVM richtlijnen in acht te nemen tijdens het wandelen. Zo blijven we samen fit en gezond. Loop dus niet met een te grote groep samen. Houd je aan de richtlijnen die passen bij de periode juli 2021. Bij deelname aan De Alternatieve Vierdaagse 2021 worden deelnemers geacht zich aan het deelnemersreglement te houden.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Bekijk meer