Helmond

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gratis Guasha behandeling met een hapje en drankje bij de hand

Aangeboden door Guasha Helmond 4 maart 2019

Je hebt via ons al kennisgemaakt met Guasha. Je weet wel, die oosterse techniek waarmee verschillende klachten worden weggenomen door te schrapen met een steen. Ben je nieuwsgierig, of heb je klachten, maar is de drempel om Richards praktijk in Helmond te bezoeken net iets te hoog? Dan moet je volgende week naar Nuenen gaan.

Zet in je agenda: op maandag 11 maart is er een supergezellige beautyavond in Beauty Instituut Collse Hoeve in Nuenen. Op deze avond check je beautydemonstraties, krijg je huidadvies en een nagelstyliste zal demonstraties geven. Daarnaast kom je natuurlijk alles te weten over Guasha. Richard Tijssen van Guasha Helmond legt in een korte speech van tien minuten uit wat deze behandelmethode nu precies inhoudt.

Guasha Helmond
Foto: Guasha Helmond

Vragen stellen

Na Richard’s uitleg kun je hem natuurlijk vragen stellen. Neem hem gerust even apart als je wilt. Zo weet je meteen of het iets is voor jou en wat je precies kunt verwachten. Wil je graag zien hoe zo’n behandeling eruit ziet, of wil je zelf even een korte behandeling van een kwartier ondergaan? Dat kan, want Richard zal het op de avond zelf komen demonstreren.

Helemaal gratis

De avond, de demonstratiebehandeling én de hapjes en drankjes zijn helemaal gratis. Stuur om je aan te melden wél van tevoren even een berichtje naar Richard sturen via het contactformulier op de website. of stuur een mail naar [email protected] 


Meer over Guasha Helmond ontdekken?

Guasha Helmond beauty en wellness

Berkelstraat 23, Helmond

Bekijk meer:beauty en wellness

Lees ook:

richard-guasha-helmond

Richard van Guasha Helmond schraapt jouw pijn weg. Ja echt!

Heb jij al eens gehoord van Guasha? Dat is een oosterse techniek die verschillende soorten klachten ...
Guasha Helmond

Guasha werkt bijna magisch: ‘Na drie behandelingen ben je om’

Onlangs heb je kennisgemaakt met Guasha. Een oosterse techniek die verschillende  klachten wegneemt,...

adv.