Helmond

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Liselore van Urban Fit Schutsboom: ‘Ik ga niet met de mainstream mee. Dat werkt’

Lastig om een gezonde lifestyle consequent vol te houden? Niet wanneer je naar Urban Fit Schutsboom gaat. Liselore geeft voedingsadvies, medische fitness, personal training en vitaliteitsprogramma’s op maat. Dit doet ze voor zowel particulieren als voor bedrijven op locatie. Ze kijkt naar jou als persoon op alle fronten én ze leert je de tips en trucs die een snel en blijvend resultaat geven. 

Je kent dat wel: je hebt een overvolle agenda, maar je zou echt heel graag drie keer per week willen sporten. Druk druk! Kom dan gewoon eens langs bij Liselore in haar sfeervolle praktijk in Brandevoort. Daar begeleidt ze particulieren en bedrijven op het gebied van voeding- en bewegingsadvies. Dit doet ze door vitaliteitsprogramma’s op maat aan te bieden. Ze kijkt dus eerst wie ze voor zich heeft voordat ze een plan gaat maken dat effectief is en echt werkt voor jou. bij Urban Fit krijg je oefeningen voor thuis mee en behaal je al binnen zes lessen resultaat.

Out of the box

Tijdens de jaren dat ze in Amerika woonde, leerde Liselore werken met nieuwe trainings- en voedingstechnieken. “Een goed en duidelijk startpunt is het halve werk”, vindt Liselore “Ik begin altijd met een ‘vitaliteitscheck’, wat iemands wensen of doelstellingen ook zijn. Wat is je levensstijl, hoe is je lichaamssamenstelling, je gezinssituatie, hoe ziet je agenda eruit en wat wil je bereiken? Het is belangrijk dat ik een compleet beeld heb voordat we samen een programma gaan bepalen. Het gaat om het totaalplaatje.”

Tekst loopt door onder de foto

Urban Fit
Foto: Unsplash

Mooier figuur

“Ik probeer altijd out of the box te denken,” vervolgt Liselore. “Ik ga niet met de mainstream mee van trainingen volgens boekjes, maar kijk wie ik écht voor me heb. Dat werkt. Ik zie mensen meer weerstand krijgen én een mooier figuur.”

Geschikt voor iedereen

Je kunt bij Urban Fit Schutsboom kiezen uit verschillende programma’s. “Na de vitaliteitscheck bepalen we samen wat voor jou het beste werkt’, legt Liselore uit. Deze vitaliteitsprogramma’s zijn geschikt voor elke doelgroep. Het aanbieden van een totaalplanning op het gebied van exacte voeding en beweging, dat zie je in Nederland nergens. Dat vond ik zó raar, want het één hangt met het ander samen. Het is dus best uniek wat we hier doen.”

Tekst loopt door onder de foto

Urban Fit Schutsboom
Foto: Unsplash

€100,- korting op personal speedtraining

Wil jij graag 6 x langskomen voor een personal speedtraining? It’s your lucky day! Urban Fit heeft een superactie: Schrijf je je in tussen 15 tot en met 28 september, dan krijg je maar liefst €100,- korting. Elke personal speedtraining van dertig minuten staat gelijk aan 2,5 uur sporten! Door de zeer effectieve oefeningen en extra oefeningen voor thuis sport jij wanneer het jou uitkomt binnen de openingstijden van Urban Fit. Geen abonnement dus, maar met een flexibele kaart én met zichtbare resultaten binnen zes lessen. Inclusief gratis intake, bodyanalyses en oefeningen voor thuis.
schrijf je in!


Meer over Urban Fit Schutsboom – praktijk voor voeding en beweging ontdekken?

Urban Fit Schutsboom – praktijk voor voeding en beweging dienstverlening

Op aanvraag

Schutsboom 50, Helmond

Bekijk meer:dienstverlening

adv.