Helmond

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Aardbeienlovers opgelet: bij Restaurant Schevelingen staat The Shake Keet

Aangeboden door Schevelingen 10 april 2020

Ben jij dol op alles wat met aardbeien te maken heeft? Dan moet jij absoluut naar The Shake Keet gaan aan de Aarle-Rixtelseweg. Op het grasveld bij Restauraurant Schevelingen staat namelijk een soort aardbeienhemel. Yess!

Aardbeiensoezen, aardbeien in chocolade, aardbeienshakes, ijsjes, smoothies, wafels, of bakjes naturel aardbeien… Ben je al op de fiets gesprongen? Je kunt het zo gek niet bedenken met die zoete rode vruchten, of ze hebben het bij The Shake Keet: een winkeltje in een uitklapkar.

Genieten

Je kunt al die lekkernijen mee naar huis nemen, of er op gepaste afstand van andere bezoekers daar in de buurt van genieten.

Tekst loopt door onder de foto

The Shake Keet
The Shake Keet Foto: Schevelingen

Toetje

Restaurant Schevelingen is, net als alle andere horecazaken momenteel gesloten, maar stilzitten is niks voor hen, dus besloten ze Helmond te gaan verwennen met de lekkerste zoetigheden met aardbeien uit de regio. Elke dag van 12.00 tot 20.00 uur kun je hier terecht. Tip: Schevelingen bezorgt maaltijden én je kunt ze komen afhalen. Handig! Kun je als je je in kunt houden tenminste, je aardbeientoetje meteen meenemen voor ná je diner.

Let op:

Restaurant Schevelingen en The Shake Keet doen een dringende oproep aan alle bezoekers: houd 1,5 meter afstand en maximaal 3 personen bij elkaar. Niet alleen voor jezelf maar ook voor een ander. Voldoe aan de voorwaarden van het RIVM en voorkom hiermee een boete.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Schevelingen. Meer over Schevelingen ontdekken?

Schevelingen restaurants en horeca

Geopend16:00 - 00:00

Aarle-Rixtelseweg 107, Helmond

Bekijk meer:restaurants en horeca

Lees ook:

Tapperij Restaurant Schevelingen

Bart van restaurant Schevelingen: ‘Dit is weer eens wat anders dan een ongezellig, kaal zaaltje’

De tweelingbroers Bart en Koen van Thiel (21) zijn sinds januari eigenaar van Tapperij Restaurant Sc...

adv.