Helmond

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Altijd al je eigen winkel willen beginnen? Dit is je kans!

Aangeboden door Gemeente Helmond 25 april 2019

Loop je al een hele tijd rond met een heel goed winkelconcept, maar heb je de stap nog niet durven nemen? Dan is dit je kans! Doe mee aan de eerste editie van ‘Win je winkel’ in Helmond. De winnaar mag een eigen winkel beginnen in de Elzas Passage én hoeft een jaar lang geen huur te betalen! Wow!

De gemeente Helmond en het centrummanagement werken samen hard aan een centrum waar mensen graag willen zijn. “Met deze wedstrijd willen we niet alleen de leegstand terugdringen, maar we willen tegelijkertijd ondernemers met nieuwe, creatieve ideeën stimuleren om de stap te nemen om een winkel te openen in ons kernwinkelgebied”, aldus een enthousiaste wethouder Jos van Bree. Speciaal voor ‘Win je winkel’ heeft de Elzas Passage een supermooi pand beschikbaar gesteld: Elzaspassage 54, tussen Mango en Schijvens Mode.

Vernieuwend winkelconcept

Iedere startende ondernemer die een goed idee heeft voor een vernieuwend winkelconcept, kan dit tot en met zondag 26 mei insturen. Jos: “Alle inzendingen worden door de jury beoordeeld op creativiteit én de toegevoegde waarde voor het centrum van Helmond. Maar we kijken ook naar ondernemerschap, de financiële haalbaarheid en het meerjarenplan van de ondernemer. Het uitgangspunt is dat de ondernemer na het eerste huurvrije jaar zó succesvol is, dat deze in de Elzas Passage blijft.”

Tekst loopt door onder de foto

Gemeente Helmond
Win jij deze winkel? Foto: Gemeente Helmond

Wil je meedoen?

Verdient jouw briljante idee een winkelpand in het hart van Helmond? Schrijf je dan hier in, uiterlijk zondag 26 mei. Even een belangrijk puntje: in het pand mag alleen een winkel worden geopend. Horeca is niet toegestaan op die plek. Uit de beste, mooiste en meest creatieve inzendingen zal een zevenkoppige jury de uiteindelijke winnaar kiezen. Ben jij de gelukkige, dan hoef je het eerste jaar geen huur te betalen. Dat noemen we nog eens een kans! Grijpen dus!


Meer over Gemeente Helmond ontdekken?

Gemeente Helmond gemeentediensten

Geopend09:00 - 12:00

Frans Joseph van Thielpark 1, Helmond

Bekijk meer:gemeentediensten

adv.