Helmond

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jaloers: 7 x deze winkels willen wij ook bij station Helmond

Door Marleen Smits 11 februari 2020

Het gras is altijd groener aan de overkant. Voor Helmonders die regelmatig met de trein reizen is deze uitspraak een realiteit. Dan spot je ineens op een ander treinstation een seafoodbar, Dunkin’ Donuts of Sissy Boy. Wij moeten het doen met een kiosk en een broodjeszaak. Natuurlijk is het statsionsgebouw niet enorm, en toch: deze zeven winkels zouden wij ook graag op station Helmond hebben.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Yo! Hot Food

yo!
Bron: indebuurt Rotterdam

Dromen worden waargemaakt in Rotterdam: sushiliefhebbers kunnen daar hun hart ophalen bij Yo! Hot Food. De winkel verkoopt naast verse sushi ook andere Japanse gerechten. Zucht, dit willen wij ook!

Lush

Lush
Bron: indebuurt

Elke dag die heerlijke zeepgeuren ruiken lijkt ons geweldig. Op Amsterdam Centraal heeft Lush een winkel, maar wij zouden zeker niet klagen als er ook eentje in Helmond komt. De welkomsfanfare staat klaar!

The Seafood Bar

the seafood bar
Bron: indebuurt Utrecht

Wil je uit eten in Helmond? Dan doe je dat waarschijnlijk niet op het station, maar in de stad. In Utrecht hoeft dat niet, want in de hal zijn veel mooi ingerichte hotspots zoals The Seafood Bar. Lekker visje, wijntje en aan het einde van de avond staat het vervoer weer voor je klaar op het perron. Wat een luxe!

Yoghurt Barn

yoghurt barn
Bron: indebuurt

Thuis ontbijten? Nergens voor nodig als je net als in Amsterdam een vestiging van Yoghurt Barn op het station hebt. Dan haal je onderweg snel een heerlijk en gezond ontbijtje.

Dunkin’ Donuts

dunkin' donuts
Bron: indebuurt

Op onder andere Utrecht Centraal kun je helemaal (do)nuts gaan in deze winkel vol kleurrijke lekkernijen. Het zou toch fantastisch zijn als je ook een Dunkin’ Donuts had op station Helmond? Wie start een petitie?

Sissy-Boy

sissy-boy
Bron: indebuurt

Sissy-Boy is nog zo’n winkel die je op veel treinstations in Nederland hebt, maar helaas niet in Helmond. Met deze kledingwinkel op station Helmond wordt het bijna leuk om vertraging te hebben.

We want more, we want more

Welke winkel zou jij dolgraag op het station in Helmond zien? Geef het door! Stuur jouw suggestie naar [email protected] en wie weet brengen we de NS zo op een idee.

Lees ook:

Primark

7 x winkels die jullie nog missen in Helmond

In Helmond hebben we alles wat ons hartje begeert! Toch? Niet helemaal, onze lezers zouden nog graag...
artimond-helmond

We missen ze nog steeds: 5 x Helmondse feestjes die er niet meer zijn

Tijd om eens in de 'vergeten' feestjes te duiken. Hoewel, vergeten... Veel Helmonders zullen nog ter...
Geveltje Ameidestraat

Zo jammer: deze Helmondse gebouwen hadden nooit gesloopt mogen worden [Deel 3]

De stad verandert steeds weer. Eerder lieten we je al gebouwen zien die niet meer bestaan in deel 1 ...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.