Helmond

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: dit is de perfecte plek voor een gezellige ZoMiBo in de buurt van Helmond

Aangeboden door FÏNLEY 12 oktober 2019

Zondag is – wat ons betreft – een van de fijnste dagen van de week. Lekker uitslapen, rustig ontbijten en ’s middags gezellig borrelen met vrienden of familie. Dat laatste kun je in de buurt van Helmond op verschillende plekken doen. Maar nu tippen we jou de perfecte plek voor een ZoMiBo (Zondag-Middag-Borrel). Wil je nóg meer tips van leuke uitjes, exposities en markten die je kunt bezoeken op zondagmiddag? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Ga je op zondag het liefst met familie en vrienden een stuk fietsen of wandelen in de regio? Tip: verwen jezelf daarna met een lekker hapje en drankje op het terras bij Restaurant De 3 Gebroeders in Nuenen. Plof neer en bestel een van de lunchplankjes en natuurlijk een verkoelend drankje. Ga voor de tomatensoep met brood, een gebakken eitje, kaas, ham en een kroket. Of kies de deluxe-variant met vissoep, een gebakken eitje, brood, garnalenkroketjes en gerookte zalm. Jammie!

Maak je borrel compleet

Wil je even geen alcohol drinken, maar heb je wel zin in een lekker drankje? Dan zit je hier goed, want De 3 Gebroeders heeft FÏNLEY op de kaart staan. Dit is een volwassen frisdrank met een subtiel bittertje. Wat dacht je van een Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale? FÏNLEY wordt geserveerd in een mooi glas, dus dat maakt de borrel helemaal compleet.

Sunday Guide

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor leuke uitjes door heel Nederland.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

adv.