Dit zijn de beste terrassen van Noord-Brabant en Limburg

Aangeboden door Lipton

Eeterij 't Wagenhuis | Foto: Lipton

Twee maanden geleden riep Lipton Ice Tea je voor het eerst op om te stemmen op jouw favoriete terras. Van de 1.883 horecazaken die meedoen aan de verkiezing ‘Hét Lipton Terras van 2022’ in de provincie Noord-Brabant is er nu één provinciale winnaar gekozen. Ook in de provincie Limburg is er een winnaar gekozen. Daar deden zelfs 1.155 horecazaken mee aan de verkiezing. Wie er als landelijke top drie uit de bus komen, weten we pas na 1 oktober. En jij kunt ervoor zorgen dat jouw persoonlijke favoriet wint door te stemmen!

De terrassen van Eeterij ’t Wagenhuis in Nieuwe Vossemeer én Terras Maasoever in Urmond zijn uitgeroepen tot de favoriete terrassen van de provincies Noord-Brabant en Limburg. De horecagelegenheden winnen daarmee niet alleen 10.000 euro aan investeringsbudget, maar maken daarnaast ook nog eens kans op de nationale titel en de ultieme hoofdprijs van 100.000 euro.

Een grote verrassing

Ondanks dat de zaak van ondernemer Jack Bosters erg populair is, kwam het winnen van deze titel en het investeringsbudget van 10.000 euro als een verrassing. “‘Vanaf dag één hebben we alles op alles gezet om stemmen te winnen, “opgeven is geen optie” was de motivatie. Nu zijn we ongelooflijk blij.” Hij wil het gewonnen bedrag gaan gebruiken voor de vernieuwing van de terrastuin, die in de coronatijd is uitgebreid zodat mensen buiten konden eten. Daarnaast heeft Jack natuurlijk niet in zijn eentje voor de winst gezorgd, zijn team heeft daar net zo hard aan meegeholpen. “De afgelopen coronaperiode was voor ons niet gemakkelijk, maar ons team is hecht. We zijn een grote, blije familie met elkaar. Toen ik zelf corona opliep en vier weken op de IC belandde, heeft het team alles opgevangen. Daarom wil ik hen met het prijzengeld in het zonnetje zetten en trakteren op een leuk feest.”

Mocht je een binnenkort een uitstapje maken buiten Eindhoven en in de buurt van Urmond zijn, ga dan eens langs bij Terras Maasoever. Zij zijn namelijk de winnaar van de provincie Limburg. Yvette Janssen was overdonderd door de winst: “Ik ben helemaal overrompeld en kan het nog niet geloven. We hebben ontzettend hard ons best gedaan om stemmen te werven, onder andere door overal posters op te hangen en de Lipton Ice Tea-promotiematerialen te gebruiken. Ook hebben we familie en vrienden gevraagd om te stemmen.” Het geld dat zij heeft gewonnen gaat niet alleen naar het bouwen van de winterlocatie, maar er gaat ook een extraatje naar het personeel in de vorm van een personeelsuitje.

Tekst gaat door onder de afbeelding >

Terras Maasoever | Foto: Lipton

11.547 aanmeldingen

Eeterij ’t Wagenhuis en Terras Maasoever hebben natuurlijk al een hele mooie prijs binnengesleept. Maar dat is nog niet alles, want ze maken ook nog kans op de nationale titel. Dat beide zaken niet als enige stonden te springen om kans te maken op een van de te verdelen geldbedragen, blijkt wel uit de aanmeldingen voor de verkiezing. Er zijn namelijk wel 11.547 (!) horecazaken die meedoen aan de race.

Zo breng jij jouw stem uit

Tot en met 1 juli zijn er al 61.900 stemmen binnengehaald. Dat kunnen er natuurlijk alleen maar meer worden, omdat je nog tot en met 1 september dagelijks kunt stemmen op jouw favoriete terras. Alle deelnemende terrassen doen mee en inhaalslagen kunnen nog gemaakt worden! Na 1 oktober wordt vervolgens de landelijke top drie bekend gemaakt. De top drie wint respectievelijk 100.000, 50.000 en 30.000 euro. 

Stemmen op jouw favoriet doe je via de online stemomgeving, die onder andere te bereiken is door QR-codes op Lipton Ice Tea-flesjes en -verpakkingen. Door dagelijks een stem uit te brengen maak jij kans op een horecavoucher ter waarde van 150 euro. Deze voucher kun je dan weer lekker uitgeven op een van de winnende terrassen in Nederland. Dat is dubbel winnen! Bestel dus snel een verkoelend glas ijsthee op het terras of koop een fles(je) in de supermarkt en stemmen maar!

Meer in deze categorie

Eten & drinken

Ga naar “Mark brengt olijfolie uit Italië naar Nederland: ‘Italiaans genieten zit hem in kleine details’”

Mark brengt olijfolie uit Italië naar Nederland: ‘Italiaans genieten zit hem in kleine details’

Aangeboden door Birra Moretti

Ga naar “Even goed zoeken: 9 x terrassen in Helmond die je niet zo snel tegenkomt”

Even goed zoeken: 9 x terrassen in Helmond die je niet zo snel tegenkomt

rijpelaal-helmond
Ga naar “Keuzestress! Zoveel nieuwe horecazaken kwamen er bij in Helmond”

Keuzestress! Zoveel nieuwe horecazaken kwamen er bij in Helmond

Horecazaken Helmond

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “Eastpak rugzak vanaf € 14,99”

Eastpak rugzak vanaf € 14,99

  • Geldig t/m 21 augustus 2022
Ga naar “Alle ventilatoren, airco’s en aircoolers 20% korting € 4,99”

Alle ventilatoren, airco’s en aircoolers 20% korting € 4,99

  • Geldig t/m 28 augustus 2022
Ga naar “Satisfyer van € 24,99 voor € 12,50”

Satisfyer van € 24,99 voor € 12,50

  • Geldig t/m 21 augustus 2022
Ga naar “Hangmat polyester katoen assorti 290×100 cm van € 39,99 voor € 29,99”

Hangmat polyester katoen assorti 290×100 cm van € 39,99 voor € 29,99

  • Geldig t/m 31 december 2022
Ga naar “Havaianas slippers vanaf € 14,99”

Havaianas slippers vanaf € 14,99

  • Geldig t/m 21 augustus 2022