Dat is tof! Bij Loro Blonyo krijg je afhaalkorting!

Aangeboden door Loro Blonyo 18 april 2019
Zin in Indonesisch eten, maar wil je er graag op de bank voor de buis van genieten? Dan ga je naar Loro Blonyo! Superhandig. Geef online je bestelling door en het staat voor je klaar als je aankomt. En als je deze week je maaltijd gaat afhalen, dan krijg je nog 10% korting ook.


Je hebt er misschien al eens gegeten, maar wist je dat je ook kunt afhalen bij Loro Blonyo? Je kunt er heengaan, je bestelling doorgeven en gezellig onder het genot van een drankje aan de bar wachten tot het klaar is. Maar het is nóg fijner als het klaarstaat wanneer je binnenkomt toch? Zo gepiept: je surft naar het afhaalmenu, maakt je keuze en je geeft de tijd door dat je het wilt komen halen. Je kunt vijftig meter verderop je auto kwijt, dus woon je nét iets verder weg, geen probleem!

Tekst loopt door onder de foto

Loro Blonyo
Foto: Loro Blonyo

Heel veel keus

Naast een heel uitgebreide afhaalkaart vind je op de Loro Blonyo website ook superlekkere dagmenu’s voor maar €10,-. Dat is nog niet alles, want van die losse gerechten én dag- en combinatiemenu’s waaruit je hier ook nog kunt kiezen, ga je absoluut watertanden.

Tekst loopt door onder de foto

Loro Blonyo
Foto: Loro Blonyo

Lekker snel

Wil je er zeker van zijn dat je snel aan ‘tafel’ kunt, geef dan minimaal een half uur van tevoren je bestelling door. Is dat later dan 18.30 uur? Bel dan even: 06 83790920. Leuk weetje: wanneer je je maaltijd ophaalt vóór 18.00 uur dan krijg je 10% extra korting en als je dan nog geen honger hebt, nou, dan warm je ’t gewoon later nog een keer op. Alle maaltijden worden in handige magnetronbankjes aan je meegegeven.

Cadeautje

Opwarmen hoeft deze week niet trouwens, want tot en met zondag krijg je sowieso 10% korting wanneer je komt afhalen bij Loro Blonyo. Cadeautje! Selamat Makan!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Loro Blonyo. Meer over Loro Blonyo ontdekken?

Loro Blonyo restaurants en horeca

Gesloten16:00 - 21:30

Markt 44, Helmond

Bekijk meer:restaurants en horeca
lees ook: 
Loro Blonyo Helmond

Restaurant Loro Blonyo: ‘Mensen komen van heinde en verre bij ons eten’

Op de markt eet je sinds kort de állerlekkerste Indonesische gerechten van Helmond. Nou ja, van de h...

adv.