Dit is er dit weekend te doen in Helmond

Door Marleen Smits 11 mei 2018

Al klaar voor het weekend? Nog geen plannen, maar wel zin om de hort op te gaan? Met dit lijstje vol weekendtips in Helmond hebben we weer genoeg om naar uit te kijken. 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

90’s dansavond

Robbie Williams
Foto: ANP

Robbie Williams fans opgelet! In de Cacaofabriek is een optreden door Robbie-imitator Mike Andrew. Hij heeft zo’n zelfde stem als het popicoon en ziet er zelfs ongeveer zo uit. Voor en na de show draait de huis-dj plaatjes uit de 90’s. Tickets kosten €12,50.

Helmond Live

doe-maar
Nederpop band Doe Maar. Foto: ANP

De concertreeks staat deze zaterdag helemaal in het teken van de nederpop. Welke bands er komen, is nog niet bekendgemaakt. Houd daarvoor de Facebookpagina van Helmond City Events in de gaten. De shows zijn in ieder geval van 19.00 uur tot middernacht op het Havenplein, de Steenweg, de Kasteellaan en de Havenweg. Helemaal gratis!

Björn van der Doelen

Nóg meer muziek? Alstublieft. Björn van der Doelen was ooit profvoetballer (voor bijvoorbeeld PSV), maar inmiddels is-ie singer-songwriter. Nu toert hij door Nederland met het nieuwste album ‘De Cowboy, De Outlaw, De Sheriff en De Hoer’.

Speciaal voor Moederdag

spijkerbroek-pimpen
Foto: Pixabay

Bij De Groene Panter kun je een workshop broeken pimpen volgen. Je kiest eerst een broek uit de winkel en versiert deze vervolgens met stofjes, kralen, en andere frutsels. Als je alleen komt, betaal je €35,-. Samen met je moeder komen kan ook, dan kost het €60,- voor met z’n tweeën. Wil je je moeder én je oma meenemen, dan betaal je € 75,-. Geef je op door te mailen naar [email protected]

De beste moeder van het jaar!

moeder-van-het-jaar-verkiezing
Foto: Unsplash

De zaterdag voor Moederdag, 12 mei dus, is in het centrum de Moeder van het Jaar verkiezing. Dat begint om 11.00 uur bij de kiosk op de Markt. De winnares wordt de hele dag in de watten gelegd en krijgt allerlei cadeau’s van ondernemers in het centrum.

Lees ook:

Mango Helmond

Nieuwe filiaal van Mango gaat binnenkort open!

'Huh? De nieuwe Mango in de Elzas Passage zou toch al begin mei opengaan?' Dat dachten wij ook. Niet...
nancy-en-peter-007

Binnenkijken bij Nancy en Joost: ‘We hebben geen mancave, maar een Nancecave’

Het is een creatief koppel, Nancy Peijnenburg (48) en Joost Prinsen (44). En dat is ook te zien in h...
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.