Helmond

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is het complete programma voor de Kasteeltuinconcerten 2019!

Door Marleen Smits 10 juni 2019

Nog eventjes en we kunnen weer genieten van de Kasteeltuinconcerten! Elke vrijdag tussen 5 juli en 16 augustus betreedt een artiest het podium in het hof van het Helmonds kasteel. Het programma is inmiddels bekend, dus we kunnen ons alvast verheugen op een mooie editie.

Pagina 1 / 8
⟵ swipe swipe ⟶

5 juli: Hottub Heroes

“Scheurende gitaren, stevige beats en dikke synthesizers beuken door je speakers waarbij stilstaan geen optie is”, lezen we op de website van de Kasteeltuinconcerten. De Hottub Heroes (de naam alleen al is geniaal) hebben een knallende show vol met de beste pop- rock- en dancehits.

12 juli: Orquestra Pegasaya

De voetjes gaan van de vloer! Orquestra Pegasaya is één van de oudste, nog bestaande salsagroepen van Nederland. Je waant je tijdens de show compleet in tropische sferen met muziek uit Latijns-Amerika.

19 juli: Abba Tribute

Fans van Abba opgelet: bij de Kasteeltuinconcerten speelt een tributeband de leukste liedjes van de Zweedse popgroep. Alle klassiekers komen voorbij: van Waterloo tot Dancing Queen en van Money, Money, Money tot Fernando. Dat wil je niet missen!

26 juli: Soul!

De band Soul! (jep, met uitroepteken) betreedt ook het podium. Wat je kunt verwachten? Een ode aan soulmuziek met invloeden van James Brown en Otis Redding. Als we de band mogen geloven, is stilstaan geen optie.

2 augustus: Kenny B

Praat Nederlands met me! Wat een heerlijk nummer blijft dat toch. Maar ook de liedjes ‘Ik ben hier’ en ‘Als je gaat’ zijn een genot voor je oren. Op 2 augustus kunnen we live meezingen met Kenny B!

Deze avond is er ook een voorprogramma: Heights Meditation. Deze band maakt reggae met invloeden uit de hiphop, dancehall en ska.

9 augustus: De Mannen van Oranje

De Mannen van Oranje in één woord: feest! Zeker heen gaan als je fan bent van Nederlandstalige hits. Liedjes van Jan Smit, André Hazes, Guus Meeuwis en de Gebroeders Ko: ze komen allemaal voorbij.

16 augustus: Tim Akkerman

Een klapper van een afsluiter: Tim Akkerman sings The Boss. Je kent deze gitarist/zanger misschien nog van zijn tijd als frontman bij Di-rect, maar inmiddels is hij solo óók hartstikke goed bezig. Op de laatste Kasteeltuinconcerten brengt hij een ode aan zijn grote muzikale held: Bruce Springsteen.

Goed om te weten

We verzamelden nog wat handige info voor je.

De Kasteeltuinconcerten zijn helemaal gratis te bezoeken. De optredens beginnen om 20.30 uur en duren tot ongeveer 23.00 uur. Biertjes halen kan tussen 19.00 en 23.30 uur, de muntjes zijn alle avonden geldig. Je eigen drankjes meenemen is niet toegestaan.

Kinderen die lege bekertjes verzamelen, krijgen daar een klein presentje voor terug.

Afterparty

Heb je na afloop van de Kasteeltuinconcerten nog geen zin om naar huis te gaan? Tip: loop een paar minuten naar Grand-Café De Vijfhoeck, want daar is iedere avond vanaf 22.00 uur een echte afterparty.

Check ook:

Warandepark Helmond (1)

Bereid je voor: dit is de weersvoorspelling voor de zomer van 2019

We hadden vorig jaar een tropische zomer, voor sommige mensen was het zelfs té warm en ook was het e...
foodstock-040

Deze festivals kunnen we in Helmond verwachten in de zomer

Dat je niet altijd de hort op hoeft om een leuk festival mee te pikken, bewijzen deze Helmondse fees...
Concert optreden Helmond gratis

Wij houden van gratis: deze 9 dingen in Helmond kosten he-le-maal niks

We worden allemaal blij van leuke dingen doen. Maar hóe fijn is het als je voor die leuke dingen ook...
Pagina 1 / 8
⟵ swipe swipe ⟶

adv.