Helmond

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Geinige actie: bij het HomeComputerMuseum kun je prijzen winnen met… Mario Kart

Door Marleen Smits 11 juli 2019

Ben je een ster in Mario Kart op de Nintendo 64? Daag jezelf dan uit voor een potje in het HomeComputerMuseum. Als je de snelste tijd neerzet, win je een echte gamelaptop.

Misschien heb je vroeger heel wat afgeracet met je vrienden op de Nintendo 64 of herinner je je de levels Wario Stadium, Moo Moo Farm en de Rainbow Road nog wel.

Toernooi

Bij het HomeComputerMuseum kun je nu meedoen aan een heus toernooi. Dat werkt zo: ga naar het museum en zeg dat je een poging wilt wagen. Je betaalt geen entree en mag nog even oefenen. Zodra je er klaar voor bent, geef je dat aan bij een medewerker die je score controleert. De uitslag komt daarna op een scorebord en dan is het een kwestie van hopen dat je op 1 september in de top drie staat! Per poging betaal je €5,-.

Special cup

Het gaat er bij de wedstrijd om dat je zo snel mogelijk de special cup op 150cc uitrijdt. Deze circuits zitten in de special cup: DK’s Jungle Parkway, Yoshi Valley, Banshee Boardwalk en – jawel – Rainbow Road.

Prijzen

Ben je aan het einde van deze periode de nummer één? Dan win je een gamelaptop, een museumshirt én een jaar lang gratis entree. De runner up mag een half jaar lang zonder te betalen naar binnen en krijgt ook een shirt. De nummer drie wint wederom een t-shirt en krijgt een maand gratis entree.

Check ook:

bart-van-den-akker-homecomputermuseum

Bart van HomeComputerMuseum: ‘Duck Hunt blijft geweldig’

Dat gevoel dat je had toen je voor de allereerste keer een computer opstartte. Herinner je je dat no...
de-bundertjes-helmond-017

Eerste date? Op deze 5 plekken in Helmond móet de vonk wel overslaan!

Spannend, zo’n eerste date! Je hebt er zin in, maar wat ga je doen en waar ga je naartoe? We haalden...


Meer over HomeComputerMuseum ontdekken?

HomeComputerMuseum

musea

Gesloten11:00 - 18:00

Kluisstraat 5 , Helmond

Bekijk meer:musea

Meer over

Doen

adv.