Helmond

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Het wordt keiheet tijdens Bobbi Eden’s Loversland: dit wil je allemaal weten

Aangeboden door Bobbi Eden’s Loversland 29 januari 2019
Nog een dikke week en dan wordt Den Bosch omgetoverd tot erotisch paradijs tijdens Bobbi Eden’s Loversland. Het belooft een heet weekend te worden op 8, 9 en 10 februari in de Brabanthallen vol spannende attracties, workshops en spectaculaire shows. Maar wat kun je eigenlijk allemaal verwachten? Wij hebben het even op een rijtje gezet. Jij komt toch ook?
Pagina 1 / 9
⟵ swipe swipe ⟶

Verdwaal in het erotische doolhof 

In Den Bosch zal de populaire attractie ‘het erotische doolhof’ aanwezig zijn. Deze editie is het doolhof zelfs helemaal vernieuwd. Nóg groter dan normaal en dus nóg spannender. Verdwaal in het spannende labyrint van gangen, maar pas wel op waar je loopt, want er gebeurt van alles in het donker… Ga je snel op zoek naar de uitgang of blijf je lekker ronddwalen?

Leerzame lessen of creatief aan de slag met piemels

Foto: Bobbi Eden’s Loversland

Ga terug in de schoolbanken van de Loversland Academy. En nee, dit is zeker niet saai. Sexpert Mandy Rhonda leert je alles wat je altijd al hebt willen weten op het gebied van liefde en seks. Zo kun je de lessen BDSM voor beginners en Tantra 2.0 volgen, maar ook Verwen de Vulva en Master de Cock. De lessen duren ongeveer 25 minuten en kosten slechts 5 euro per les. Alle lessen in de Loversland Academy zijn toegankelijk voor zowel mannen, vrouwen als stellen. Meld je vooraf aan zodat je zeker een plekje hebt. Dat kan via deze link.

Liever knutselen en creatief bezig zijn? Ook dat kan in de creatieve workshop ruimte waar je voor 5 euro per persoon een gipsen piemel van maar liefst 21,5 cm gaat versieren. Ga aan de slag met glitters en verf en laat je fantasie even helemaal gaan. Het eindresultaat gaat natuurlijk als souvenir mee naar huis. Spannend… Weet jij al waar je hem gaat neerzetten?

Bouw een feestje in de verschillende clubs

Foto: Bobbi Eden’s Loversland
Ook in de Brabanthallen biedt Bobbi Eden voor elk wat wils. Een Ladies club, waar dames onder het genot van een glaasje bubbels kunnen genieten van mannelijk schoon dat uit de kleren gaat. En een Men’s Club waar mannen hun ogen uit kunnen kijken. Verder is er een hoofdpodium met spectaculaire optredens uit binnen- en buitenland en een tweede SM-podium met kinky shows. En alsof dat nog niet genoeg is, is er een derde podium waar de hele dag Sexy Burlesque-shows zijn. Laat je dus lekker verleiden.

Wolter Kroes en Heleen van Royen

Foto: Bobbi Eden’s Loversland
Bobbi en Mark zijn natuurlijk alle drie de dagen aanwezig om kennis te maken met het publiek en natuurlijk om met ze op de foto te gaan. Maar ook Wolter Kroes is er elke dag! Hij sluit namelijk alle beursdagen af met een gezellig miniconcert. Ook kun je kennis maken met Heleen van Royen tijdens en meet and greet en kun je haar seksdagboek aanschaffen en laten signeren. Oehlalala!

Samen naar de Swingersclub

Foto: Bobbi Eden’s Loversland
Ook de populaire swingersclub is aanwezig op de beurs. Hier kun je kennis maken met andere gelijkgestemde koppels. Je bepaalt uiteraard zelf hoe ver de kennismaking gaat.

3D-filmpje pakken en even ontspannen

Foto: Bobbi Eden’s Loversland
Even lekker een filmpje pakken kan ook gewoon op Loversland. Maar niet zomaar een film! Drie dagen lang kun je in de 3D-bioscoop genieten van spannende films in verschillende erotische genres. Trek je terug uit de beursdrukte en maak het samen even gezellig.

Heb jij de Sexfactor?

Foto: Bobbi Eden’s Loversland
Nieuw deze editie is de ‘Sexfactor’. (On)bekend Nederland met een erotisch talent kan zichzelf opgeven en zijn of haar kunsten vertonen aan het grote publiek op het hoofdpodium. Wanneer je deelneemt ben je direct een VIP-gast op de beurs. Iets voor jou? Schrijf je dan hier in.

Shoppen tot je er bij neervalt

Bobbi Eden's Loversland
Foto: Bobbi Eden’s Loversland
Naast alle spannende activiteiten en shows kun je ook lekker struinen langs de vele stands en kraampjes. Hier vind je de laatste trends op erotiek gebied, maar natuurlijk ook de oude bekende speeltjes (bijvoorbeeld een ‘Tarzan’). Welk souvenir neem jij mee naar huis?

Hoewatwaar?

Foto: Bobbi Eden’s Loversland

Het spannendste dagje uit vindt plaats op 8, 9 en 10 februari in de Brabanthallen in Den Bosch. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €19,50 via Loversland.nl. Liever een hard copy? Koop dan je tickets bij Miranda in Eindhoven op de Geldropseweg 79. En o ja, je kunt ook als VIP naar de beurs voor 99 euro per twee personen. Have fun!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bobbi Eden’s Loversland. Meer over Bobbi Eden’s Loversland ontdekken?

Bobbi Eden’s Loversland entertainment

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Koperslager 19, Nijkerk

Bekijk meer:entertainment
Pagina 1 / 9
⟵ swipe swipe ⟶

adv.