Alles wat je wil weten over het festival Los Zand bij Berkendonk

Door Marleen Smits 24 april 2019

Een festival waar je met een gerust hart met je kinderen naartoe kan? Komt eraan! Op zondag 23 juni staat er een groot podium op het strand van Berkendonk tijdens het festival Los Zand. Wij zetten alle informatie op een rijtje.

De organisatie is in handen van stichting Helmond City Events. Jongeren denken mee met de organisatoren, waardoor het festival leuk is voor iedere leeftijd.

Het terrein

Zoals gezegd is het festival bij Berkendonk. Een ideale locatie voor een zomers feestje, vinden wij. Lekker met je voetjes in het zand of tot aan je knieën in het water genieten van toffe artiesten. Op het strand staan twee muziekpodia en er is een foodarea. Ben je moe van al het dansen? Dan rust je even uit in de chillzone.

De line-up

Tot nu toe zijn er vier artiesten bekendgemaakt. Dat zijn Johnny 500, Jonna Fraser, Freddy Moreira en De Lievelings Dj’s van je Zusje. Later komen daar nog andere artiesten bij. Houd daarvoor de website en de Facebookpagina van Los Zand in de gaten.

Hoe, wat, waar?

Heb je nu al zin in het festival? Noteer dan in je agenda: 23 juni van 13.00 tot 23.00 uur. Tickets zijn al verkrijgbaar. Een early bird ticket kost €15,50 en jongeren onder de 18 jaar betalen €9,50. Per consumptie betaal je €2,50.

Infected Festival

Een dag vóór Los Zand is er een ander evenement bij de recreatieplas: Infected Festival. Dit wil je niet missen als je fan ben van techno. Infected is alleen toegankelijk voor feestgangers die minimaal 18 jaar oud zijn. Je kunt een combiticket kopen voor dit feestje én Los Zand voor €35,-. Hoe handig is dat?!

Check ook:

Matsoe Matsoe

Line-up van Foutdoor krijgt vorm: Snollebollekes, Matsoe Matsoe en Henk Dissel

Verheug jij je al op Foutdoor? Het naar eigen zeggen 'foutste, grootste en meest buitengewone festiv...
beer-burgers-and-two-smoking-barrels

Dit toffe bierfestival komt terug in Helmond!

Bierliefhebbers opgelet! Het festival Beer, Burgers & Two Smoking Barrels is dit jaar op zaterdag 25...
foodstock-027

Yes! Het Drakenbootfestival én Foodstock zijn opnieuw in hetzelfde weekend

Muziek, juichen tijdens de drakenbootraces en smullen van de lekkerste gerechten. Kortom: een weeken...

Meer over

Doen Getipt

adv.