Helmond

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bluesroute Helmond: het programma, de locaties en meer

Door Marleen Smits 16 oktober 2019

Het is weer bijna zover: op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 oktober is het gratis festival Bluesroute in Helmond! Om je weekend optimaal te plannen, geven we je hier alle informatie die je nodig hebt voor een fantastische tijd.

Page 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Locaties

Er zijn maar liefst 14 plekken in de stad waar je geniet van de Bluesroute. Hieronder zie je waar je terechtkan.

Programma

In totaal zijn er zo’n vijftig programma-onderdelen. In Pathé geniet je bijvoorbeeld van een film over Miles Davis en op andere locaties komen tientallen artiesten voor een optreden. Vrijdag is met vijf shows de rustigste dag en op zondag zijn de meeste activiteiten.

Vrijdag 25 oktober begint de eerste show om 21.00 uur, op zaterdag 26 oktober is de start om 17.00 uur en zondag 27 oktober is dat al om 13.00 uur.

Hier check je de hele line-up. Blokkenschema’s zijn ook beschikbaar. Download ‘m hier voor vrijdag en zaterdag. Het zondagschema is hier te vinden.

Reizen

gratis-of-goedkoop-parkeren-in-helmond
Foto: indebuurt

Hoe kom je nu het beste van A naar B tijdens de Bluesroute? Het makkelijkste is lopen: de meeste podia zijn op loopafstand van elkaar. Wil je ook naar de Cacaofabriek, dan is het slim om op de fiets te komen.

Kom je van buiten Helmond naar de stad? Neem dan bijvoorbeeld de trein. Vanaf Station Helmond loop je in ongeveer tien minuten naar het centrum. Met de auto komen kan ook. Parkeren is vooral op zaterdag wat lastiger vanwege de weekmarkt. Onze tips: zet je wagen in parkeergarage Boscotonde, Elzaspassage, City of parkeer op het terrein aan de Beatrixlaan.

Prijzen

proost-2
Foto: Unsplash

“Allemaal leuk en aardig”, denk je misschien, “maar wat gaat dit me kosten?” Nou: helemaal niks! De optredens – en de film over Miles Davis – zijn gratis te bezoeken. Het enige dat je betaalt, zijn je eigen drankjes.

Lees ook:

GB19_Mel_Boas

Vet! Je kunt je huis aanmelden voor een gratis huiskamerfestival in Helmond

Een huiskamerconcert bij jou thuis? Dat kan gewoon! Het gratis festival Gluren bij de Buren komt opn...
halloween

Halloween in Helmond: dit is er deze maand te doen

Trek je Scream-masker maar uit de kast en stof je heksenhoed af, want donderdag 31 oktober is het Ha...
Speeltuin Leonardus Helmond

5 x superleuke speeltuinen in Helmond

Zet je kroost in een speeltuin en je hebt geen kind aan ze. Wel zo fijn, want dan kun je, terwijl je...
Page 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.