Helmond

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x leuke voorstellingen waar je heen kunt in Het Speelhuis tijdens de herfstvakantie

Aangeboden door Het Speelhuis 9 oktober 2019

Het is herfst. Koud, nat, wind … je kent het wel. Nou en! Ga je toch lekker naar Het Speelhuis? Daar hebben ze in de herfstvakantie superleuke familie-uitjes. Wij hebben de stoerste, zoetste, grappigste en mooiste theateravonturen voor je op een rijtje gezet. Jij bent onder de pannen!

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Nacht van Cultuur

Het Speelhuis
Logo: Het Speelhuis

Op zaterdag 12 oktober trapt het speelhuis de herfstvakantie af met de vierde editie van Nacht van Cultuur. dit keer is dat bij Museum Helmond. Een nachtelijk avontuur waar van alles te beleven is: van verhalenvertellers en kastelen bouwen tot codekraken, tovertekenen, prentenboeken en middeleeuws handschrijven. En wat ook leuk is: het is gratis!

Dolfje Weerwolfje & Foeksia de miniheks

Het Speelhuis
Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks Credits: Hugo van Look

Na het grote succes van Dolfje Weerwolfje de Musical, reist nu ook de kinderboekenhit Dolfje Weerwolfje & Foeksia de miniheks door de Nederlandse theaters! Jij kunt ‘m gaan zien in Helmond op maandag 14 oktober. Een musical vol leuke liedjes, mystieke wezens, grappige tovertrucs en betoverende liefdesdrankjes. Na afloop van de voorstelling kunnen de kinderen zich laten schminken tot een echte weerwolf of griezelige miniheks.

Doornroosje de Musical

Het Speelhuis
Doornroosje De Musical Foto: Nick van Ormondt

Heb jij zo’n zoon of dochter die dol is op prinsessen, jurken en roze? Ga dan gezellig op donderdag 17 oktober naar Doornroosje de Musical! Een magische familievoorstelling boordevol aanstekelijke liedjes, betoverende meerstemmigheid, vrolijke dansjes en hilarische humor. Met Sita Vermeulen als Doornroosje. Kinderen worden uitgenodigd om verkleed te komen als prinses. Zo kunnen ze na afloop mee dansen op de afterparty. Mogen ze ook nog samen met Doornroosje op de foto.

De Alex Klaasen Revue – Showponies 2

Het Speelhuis
Alex Klaassen Revue Foto: Mark Engelen

Het is niet alleen herfstvakantie voor de kinderen natuurlijk. Na het waanzinnige succes van Showponies komt er een spetterend vervolg van deze feelgood revue. Showponies 2 op zaterdag 19 oktober, wordt opnieuw een rollercoaster van humor, slapstick, (zelf)spot, drama, technische hoogstandjes, verkleedpartijen, jurken, pruiken, feilloze samenzang, dubbele bodems, dubieuze woordspelingen en opgewonden hobbelpaarden. Topspektakel voor iedereen die verrast wil worden en (om zichzelf) wil lachen.

Een huis voor Harry & Tik Tak Slaap

Het Speelhuis
Tik Tak Slaap Illustratie: Het Speelhuis

Op zondagochtend samen wakker worden is heerlijk. Op zondag 20 oktober doe je dat een keer niet in pyjama voor de TV, maar in het Het Speelhuis. Dat staat dan namelijk compleet in het teken van de allerkleinsten (vanaf 2 jaar). Een Huis voor Harry is een klein, muzikaal avontuur over het grote (on)bekende. Het gaat over het uitslaan van je vleugels, op je pootjes terechtkomen en zien wat je niet eerder zag. En dan is er ook nog de peutervoorstelling Tik Tak Slaap over een pop die niet kan slapen en mama die daar gek van wordt.

Genoeg te doen dus deze vakantie! Wil je erheen? Kijk dan voor meer informatie en kaarten op theaterspeelhuis.nl


Meer over Het Speelhuis ontdekken?

Het Speelhuis theaters

Vandaag gesloten

Speelhuisplein 2, Helmond

Bekijk meer:theaters
Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.