Helmond

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Op zoek naar werk? 5 x hier kun je meteen aan de slag

Door Redactie indebuurt 4 april 2020

Veel mensen zitten door de coronacrisis thuis. Een tijdje niet werken voel je in de portemonnee en zeg nou eerlijk, niets doen verveelt snel. Voor wie dringend op zoek is naar werk: er is een aantal bedrijven die extra handjes goed kunnen gebruiken.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Vrijwilliger Zorgtuinderij

Zorgtuinderij De Bundertjes is op zoek naar extra vrijwilligers. Ben je nog niet bekend met dit fenomeen? Bij deze zorgtuinderij werken mensen die – vanwege verschillende redenen – moeten leren hoe ze structuur in hun leven kunnen aanbrengen. Dat doen ze door zelf aan de slag te gaan in de zorgtuinderij, die vol staat met flora en fauna!

Wat jouw taken zijn? Je helpt de cliënten met de dierenverzorging en geeft tips hoe ze de planten kunnen onderhouden. Daarnaast begeleid je de cliënten met het aanbrengen van structuur.

Aanmelden kan via onderstaande link:

Vrijwilliger zorgtuinderij

Zorgtuinderij De Bundertjes is op zoek naar extra vrijwilligers. Ben je nog niet bekend met dit feno...

Arts spoedeisende hulp

Elkerliek Ziekenhuis is op zoek naar een arts voor de spoedeisende hulp. Meer dan ooit zijn medische specialisten belangrijk voor de samenleving. Ben jij bereid om mensen te helpen en kun jij het aan om meerdere ballen tegelijkertijd hoog te houden? Laat dan je interesse hier weten:

elkerliek-ziekenhuis

Arts spoedeisende hulp

Elkerliek Ziekenhuis is ook op zoek naar een arts voor de spoedeisende hulp. Meer dan ooit zijn medi...

Thuisbezorgd zoekt bezorgers

Veel Helmondse restaurants stappen momenteel noodgedwongen buiten de comfortzone en bezorgen thuis, maar hebben geen bezorgers. Takeaway, het moederbedrijf van onder meer Thuisbezorgd.nl, is daarom ingeschakeld om te bezorgen. Alleen je raadt het al: ze komen in deze situatie heel wat handen tekort. En dus zoeken ze jou, je broer/zus, buurman/-vrouw, vriend of vriendin! De vacature is via deze link te bekijken.

Picnic zoekt runners

Picnic draait momenteel overuren. De onlinesupermarkt heeft veel meer omzet dan normaal en gaat nu ook ’s ochtends bezorgen. Daarom is de thuisbezorgdienst op zoek naar runners die de mensen blij maken met boodschappen. Solliciteren kan via deze link.

Supermarkten zoeken vakkenvullers en caissières

De fysieke supermarkten kunnen ook wat extra handjes gebruiken. Zo zoekt Lidl Taftstraat een vakkenvuller, wil PLUS heel graag een caissière en staat Jumbo Hoofdstraat te trappelen op een nieuwe winkelmedewerker.

Lees ook:

Benzineprijs was zelden zo laag: hier in Helmond tank je het goedkoopst

Lieve LouLou is onzeker en zoekt een nieuw baasje

Helmondse bedrijven maken game over afstand houden – en je kunt het gratis spelen

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.