Helmond

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kapster Annette gaat 24 uur lang knippen voor het goede doel

Door Marleen van Amstel-Smits 22 februari 2019

Je moet het maar willen: 24 uur lang wakker blijven en haren knippen. Annette Brouwer van Annette Hair-Design gaat de uitdaging aan. Dat doe ze niet zomaar, want alle opbrengsten gaan naar het goede doel.

Annette is vastbesloten: “Het idee zat al langer in mijn hoofd, maar tot nu toe is het er niet van gekomen. 24 uur is gewoon heel lang, maar nu ga ik het gewoon doen.”

Voor het eerst in Helmond

Volgens Annette heeft nog niet eerder een kapper in onze stad zo’n marathon gehouden. “Ja, natuurlijk zijn er wel kapsalons die bijvoorbeeld een werkweek knippen voor het goede doel, maar 24 uur achter elkaar is volgens mij uniek.”

Stichting Haarwensen

Annette verdient zelf niks aan de marathon: “Alles gaat naar de Stichting Haarwensen. Dankzij dat goede doel ontvangen kinderen die chemotherapie krijgen een gratis haarstuk. Ik steun het doel al 12 jaar door haren te doneren en nu wil ik ook een financiële bijdrage leveren. Die 24-uurs marathon levert mij niks op, behalve hopelijk een hoop energie.”

In haar eentje

Het ziet ernaar uit dat Annette in haar eentje alle klanten zal knippen. “Ik hoop dat er nog wel een extra kapster bijkomt. Niet alleen zijn de opbrengsten dan hoger, we kunnen elkaar dan ook goed wakker houden. Het zal een fysieke uitdaging zijn en met zijn tweeën is dat toch makkelijker, denk ik.”

Wie, wat, waar?

Wil jij je tijdens de marathon laten knippen? Van vrijdag 12 april 21.00 uur tot zaterdag 13 april 21.00 uur kun je je zonder afspraak melden bij de kapsalon in woonzorgcentrum Savant Rivierenhof.

Ken je een Helmondse ondernemer met een bijzonder verhaal? Of heb je zelf een bedrijf waar je trots op bent? Stuur even een mailtje naar [email protected] en wie weet komen we langs.

Lees ook:

schoonheidsspecialiste

Dit zijn de beste schoonheidssalons in Helmond (volgens jullie)

Heb jij een moeilijke huid, laat je je graag verwennen of vind je het gewoon superfijn om advies te ...
beste-kapper-van-helmond

Dit zijn de beste kappers van Helmond volgens jullie

Eerlijk is eerlijk, een bad hair day kan je humeur flink verpesten. Daarom vertrouwen we ons haar al...
goedkoper-kappers-helmond

9 x bij deze kapsalons betaal je maximaal €20,- voor een knipbeurt

Af en toe is het gewoon nodig: een frisse coupe. Maar waar moet je zijn als je niet te veel geld wil...

adv.