Helmond

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

DROOMJOB! We zoeken een collega bij indebuurt

Aangeboden door DPG Media 25 mei 2020

Berichtjes lezen van indebuurt is hartstikke leuk, maar ze schrijven? Dat is nog veel toffer! Goed nieuws: jij kunt nu aan de slag als commercieel redacteur bij onze collega’s van indebuurt Den Bosch. Ben, of ken jij die creatieve, ondernemende, online-minded redacteur naar wie wij op zoek zijn? Lees dan snel verder!

Als commercieel redacteur ben jij zo iemand die altijd als eerste weet waar een nieuw tentje opent. En na een rondje in de stad heb je weer tien nieuwe ideeën opgedaan en evenzoveel interessante ondernemers gesproken. Je kent de stad en weet van de inwoners en ondernemers bezighoudt.

De functie bij indebuurt Den Bosch

Als commercieel redacteur ken je onze adverteerders en help je hen met het vertellen van hun verhaal aan een groot lokaal publiek. Je maakt hier boeiende content over die past bij een jonge online doelgroep.

 • Je adviseert ondernemers over hun communicatieplan en doelstellingen;
 • Je verzorgt fotografie, artikelen en social media-uitingen in opdracht van de klant en evalueert deze uitingen met de klant;
 • Je volgt de belangrijkste topics, ontwikkelingen en trends in je stad;
 • Indien nodig maak je redactionele artikelen die passen binnen de indebuurtformule en denk je na over de manieren hoe je de lezer met deze verhalen het beste kunt bereiken.

Over indebuurt.nl

Op indebuurt.nl ontdekken bewoners de leukste gebeurtenissen uit hun stad. Daar volg je het belangrijkste lokale nieuws, word je verrast met leuke tips voor het weekend, ontdek je nieuwe winkels en restaurants en profiteer je van interessante aanbiedingen.

Indebuurt is een initiatief van DPG Media en in februari 2016 gestart. Inmiddels zijn we actief in 34 steden en hebben we ambitieuze groeiplannen. In de informele sfeer die heerst bij indebuurt is er veel ruimte voor eigen initiatief, nieuwe ideeën, ondernemerschap en persoonlijke groei.

Wij bieden jou

 • Je salaris valt tussen de €2400,- en €2900,- bij een 36-urige werkweek. Afhankelijk van jouw ervaring en kennis gaan we hierover met je in gesprek;
 • Je hebt 24 vakantiedagen o.b.v. een fulltime werkweek;
 • Je ontvangt 8% vakantiegeld en 4% persoonlijk budget;
 • Je krijgt een laptop en telefoon van de zaak.

Wie jij bent

Je bent commercieel en in staat te schakelen tussen de belangen van de ondernemer, de lezer en indebuurt. Je bent online overal te vinden en een echte social media-expert.

 • Je woont in Den Bosch of in de nabije omgeving en kent de stad op je duimpje;
 • Je hebt hbo werk- en denkniveau, een opleiding bij voorkeur in een journalistieke richting of richting marketing en communicatie en hebt minimaal een jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt bij voorkeur een groot netwerk onder lokale ondernemers;
 • Je kunt tegen stress, bent een goede planner en deadlines zijn voor jou geen probleem.

Wat we je ook nog bieden

Een leuke en uitdagende baan bij het grootste mediabedrijf van Nederland. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, onder andere door middel van trainingen en opleidingen. Ook zijn er verschillende mogelijkheden om arbeidsvoorwaarden uit te ruilen. Denk bijvoorbeeld aan het kopen en verkopen van vakantiedagen, het fiscaal vriendelijk verrekenen van je sportabonnement of de aanschaf van een fiets. Daarbij krijg je ook een warm onthaal wanneer je bij ons start, met een uitgebreid kickstart programma en heb je een buddy voor de eerste paar maanden, die je begeleidt en helpt je weg te vinden.

Interesse? Solliciteer!

Reageer dan voor 15 juni op deze pagina. Stuur ons behalve je cv vooral ook een creatieve en leuke motivatie waaruit blijkt dat jij bij onze indebuurtformule past. Om te checken of jij en indebuurt een match zijn én om jou een nog beter beeld te geven van de functie, volgt er voor het eerste gesprek nog een online schrijfopdracht.

Wil je meer weten over de vacature? Stuur dan een mailtje naar Birthe Verbruggen, Coördinator Recruitmentproces, via [email protected]. Liever niet solliciteren via dit mailadres maar via de solliciteer button:

Macey fit Instagram 001

7 x Helmonders met ontieglijk veel volgers op Instagram

We kunnen uren door de Instagramaccounts van deze Helmonders scrollen. Wij zijn niet de enigen, want...
albert-heijn-xl-helmond

Dit zijn de openingstijden van Helmondse supermarkten tijdens Pinksteren

Tijdens Pinksteren (31 mei en 1 juni) hebben sommige supermarkten in Helmond aangepaste openingstijd...
Coronamaatregelen station Helmond 017

Mag dat: mondkapjes en plastic handschoenen bij het plastic afval weggooien?

De boodschappen doen veel Helmonders tegenwoordig met plastic handschoenen aan, handen worden regelm...
Kentekenbewijs auto overschrijven

Op deze locaties in Helmond kun je je auto laten overschrijven

Heb je net een nieuwe auto gekocht? Gefeliciteerd! Wanneer je de gloednieuwe eigenaar bent van een w...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door DPG Media. Meer over DPG Media ontdekken?

DPG Media

dienstverlening

Jacob Bontiusplaats 9, Amsterdam

Bekijk meer:dienstverlening

adv.