Helmond

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze restaurants en winkels willen een vestiging in Helmond!

Door Marleen Smits 16 april 2019

Winkelketens en horecazaken staan te springen om naar Helmond te komen! Het enige dat ze nog missen, is een ondernemer die het bedrijf in onze stad wil starten. Deze negen toffe winkels en restaurants willen zich vestigen in Helmond.

Page 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Villa Chocola

“De overtreffende trap in chocola”, lezen we op de website van Villa Chocola. Bij deze zaak koop je bonbons, repen, tabletten, maar ook wijn en wenskaarten. De keten wil nu ook naar Helmond komen. Yes, please!

De Beren

Misschien heb je de scooterrijders met berenhelm weleens in andere steden gezien. Bij dit (bezorg)restaurant bestel je salades, hotdogs, spareribs of andere lekkere gerechten. Er zijn al 24 vestigingen en als het aan het bedrijf ligt, wordt Helmond aan het rijtje toegevoegd.

Mitra

Ook drankspeciaalzaak Mitra ziet een filiaal in onze stad wel zitten. Behalve voor drank kun je hier ook terecht voor flessen met een speciaal etiket voor bijvoorbeeld een verjaardag. Inmiddels zijn er al meer dan honderd vestigingen, dan mag Helmond eigenlijk niet ontbreken, toch?

Bram’s Gourmet Frites

Bij deze horecazaak kun je als klant letterlijk zien hoe de friet wordt gemaakt. Medewerkers snijden de aardappels voor je neus en bakken ze vervolgens in de schil. Klinkt goed! Nu zit Bram’s Gourmet Frites vooral in de Randstad, maar de keten wil best naar Helmond komen.

Laserspace

Lasergamen, eKarten, los gaan op een klimwand of iDance spelen? Bij Laserspace kan dat allemaal. De firma is opgericht in Spanje en nu proberen ze ook in Nederland te groeien. Inmiddels is er al een vestiging in Apeldoorn en het bedrijf zoekt ook een ondernemer in Helmond.

Wayback Burgers

View this post on Instagram

Double the fun with the double bacon 🥓😍 #teambacon

A post shared by Wayback Burgers (@waybackburgersnederland) on

Keihard genieten! Wayback Burgers is een ‘fast casual’ restaurant: je wordt aan tafel bediend. De keten is aan een ware opmars bezig en heeft filialen over de hele wereld. De burgerzaak wil nog veel meer vestigingen, waaronder in Helmond.

De Pizzabakkers

Bij dit restaurant draait alles om ambachtelijke houtovenpizza en prosecco. In meerdere Nederlandse steden zit al een filiaal, maar in Brabant nog niet! Helmond kan dus zomaar de eerste zijn in de provincie.

Check ook:

Primark Zoetermeer

Deze winkels willen jullie het liefst nog in Helmond

Wat zou het toch fijn zijn om op de fiets te springen naar je favoriete kledingwinkel. We deelden pa...
Shoeby Helmond

Video: Shoeby is open en zo ziet de nieuwe winkel eruit

Hoera! Helmond is een winkel rijker: Shoeby ging op woensdag 10 april open. De kledingzaak zit aan d...
Mawema Helmond

Deze winkels zijn pas nét open in het centrum van de stad

Natuurlijk houden we van shoppen. Gelukkig komen er in Helmond zo af en toe nieuwe winkels bij. We h...
Page 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

adv.