Boost je zelfvertrouwen met de hulp van Zoë: Helmonds nieuwste huidtherapeute

Aangeboden door Huidtherapie Helmond

Foto: Huidtherapie Helmond

Zoë Verlijsdonk heeft net de deuren van haar eigen praktijk geopend: Huidtherapie Helmond. “Mijn grootste passie is om samen met de cliënt te werken aan een mooie en gezonde huid zodat mensen met een goed gevoel de deur weer uit lopen.”

Zoë is in 2021 afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht als huidtherapeut. “Als huidtherapeut ben je een paramedicus die zich inzet voor mensen met een zieke of beschadigde huid. Cliënten kunnen in de praktijk terecht voor huidproblemen zoals acne en ongewenste haargroei. Maar je kunt ook bij mij langskomen voor cosmetische behandelingen. Daarbij moet je denken aan huidverbetering of anti-aging. ” Kortom: Zoë pakt een heleboel huidproblemen aan in haar praktijk.

‘Toen wist ik het zeker: dit wil ik doen’

De reden dat Zoë huidtherapeute wilde worden, lag voor de hand. “Op jonge leeftijd had ik zelf ook huidproblemen zoals acne. Ik ben me toen gaan verdiepen in huidproblemen en kwam toen de term huidtherapeut tegen. Daar had ik nog nooit van gehoord. Nadat ik bij de open dag was geweest, wist ik het zeker: dit wil ik doen.”

Uniek voor Helmond

Zoë heeft altijd al de ambitie gehad om voor zichzelf te beginnen. “Voordat ik mijn eigen praktijk, Huidtherapie Helmond, opende heb ik ervaring opgedaan bij diverse huid-therapeutische praktijken. Hierdoor heb ik geleerd over zowel medische als cosmetische behandeltechnieken.” De keuze om haar praktijk in Helmond te vestigen lag voor de hand. “Ik woon er zelf en in Helmond zijn er niet veel huidtherapeuten die zich richten op de cosmetische kant van huidtherapie. Dat doe ik wel. Een voorbeeld daarvan is lasertherapie voor ontharen. Wij maken gebruik van één van de meest krachtige lasers die op dit moment op de markt is. “

Behandelingen die écht werken

De visie van Zoë voor haar praktijk is kraakhelder. “Iedere huid is anders en uniek en heeft daarom een andere behandeling nodig. Daarom bieden wij een behandeling op maat aan, waarbij we samen met de cliënt werken aan een gezonde huid waardoor ze met een zelfverzekerd gevoel de deur weer uit lopen. Simpelweg is het doel dus: mensen blij maken met behandelingen die écht werken.”

Zoë werkt alleen met de beste producten voor de huid. “We werken met medische merken waar alleen huidtherapeuten en artsen die hiervoor opgeleid zijn mee mogen werken. Dat is echt een extra service die wij kunnen bieden.”

Lees verder onder de afbeeldingen >

Vrijblijvend eerste consult

Juist omdat iedere huid anders en uniek is, is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar de huidklacht en hulpvraag van iemand. “Daarvoor is het eerste vrijblijvende consult in het leven geroepen”, vertelt Zoë. “Tijdens dat consult ga ik kijken naar wat ik voor diegene kan doen en hoe we er samen voor kunnen zorgen dat iemand weer blij word met zichzelf. Dat is voor mij het mooiste wat er is.”

“We doen dan ook direct een huidanalyse, daarmee kijken we naar de diepere lagen van de huid en aan de hand daarvan kunnen we zien welke behandelingen we uit kunnen voeren. Op basis daarvan kunnen we een behandelplan samenstellen.”

Krijg je behandeling vergoed

Wist je dat een groot deel van de behandelingen bij Huidtherapie Helmond vergoed wordt? Zoë vertelt: “Ik denk dat heel veel mensen dat nog niet weten. Om hiervoor in aanmerking te komen moet je aanvullend verzekerd zijn voor huidbehandelingen. Behandelingen die onder de verzekering vallen zijn voornamelijk gezichtsbehandelingen. Daarbij moet je denken aan behandelingen voor acne, vaatjes, ontharen en pigmentvlekken bijvoorbeeld.”

Plan jouw eerste consult

Benieuwd geworden naar hoe Zoë jou kan helpen in haar nieuwe praktijk? Plan een vrijblijvend eerste consult in en ervaar zelf hoe Zoë jou weer laat stralen. Neem alvast een virtueel kijkje in de praktijk en leer van alles over de behandelingen die ze aanbieden via het Instagramkanaal van Huidtherapie Helmond.

Helemaal leuk: je kunt nu profiteren van een openingsactie. Je krijgt tot en met 30 april 2023 15 procent korting op alle producten, 3+1 behandeling  gratis op alle peeling en microneedling behandelingen en 5+1 gratis laserontharingbehandeling.

Huidtherapie Helmond

Julianalaan 2, 5707 HR Helmond

Nu gesloten

Meer informatie

Huidtherapie Helmond

Julianalaan 2, 5707 HR Helmond

Nu gesloten

Meer informatie

Meer in deze categorie

Beauty & wellness

Ga naar “Kop op: hier kun je gratis naar de kapper én help je jezelf vooruit”

Kop op: hier kun je gratis naar de kapper én help je jezelf vooruit

Kapper
Ga naar “Wellnessresorts in Helmond en omgeving: dit zijn de badkledingdagen”

Wellnessresorts in Helmond en omgeving: dit zijn de badkledingdagen

badkledingdag wellnessresort Helmond
Ga naar “Wratten laten verwijderen in Helmond: check hier alles wat je wil weten”

Wratten laten verwijderen in Helmond: check hier alles wat je wil weten

wratten Helmond

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “Alle condooms, glijmiddel en seksspeeltjes van € 7,98 voor € 5,98”

Alle condooms, glijmiddel en seksspeeltjes van € 7,98 voor € 5,98

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 11 juni 2023
Ga naar “Pluggerz van € 9,95 voor € 7,50”

Pluggerz van € 9,95 voor € 7,50

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 11 juni 2023
Ga naar “Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00”

Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00

 • Kwantum
 • Geldig t/m 30 juni 2023
Ga naar “Bigshirt € 3,49”

Bigshirt € 3,49

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 11 juni 2023
Ga naar “Alle Alpro houdbare drinks van € 2,69 voor € 2,02”

Alle Alpro houdbare drinks van € 2,69 voor € 2,02

 • Albert Heijn
 • Geldig t/m 11 juni 2023

Agenda

Ga naar “De Kasteeltuinconcerten Helmond 2023”

De Kasteeltuinconcerten Helmond 2023

 • 7 juli 2023
Kasteeltuinconcerten 2019
Ga naar “Zomerkermis Helmond 2023”

Zomerkermis Helmond 2023

 • Van 7 jul t/m 13 jul
zomerkermis helmondzomerkermis helmond
Ga naar “Drakenbootfestival”

Drakenbootfestival

 • Van 10 jun t/m 11 jun
Drakenbootfestival 2022 HelmondDrakenbootfestival 2022 Helmond
Ga naar “Jazz in Catstown ”

Jazz in Catstown 

 • Van 25 aug t/m 27 aug
terras-havenplein-helmond
Ga naar “Alex Webb”

Alex Webb

 • Museum Helmond
 • T/m 24 sep
Museum Helmond Boscotondo