Informatieavond en inloopochtend op Vrije School Peelland

Topper

Vrije School Peelland

Vrije School Peelland
Foto: Vrije School Peelland

Ben je op zoek naar een hele fijne basisschool voor je kind(eren)? Een school die kinderen cognitief uitdaagt werkend vanuit inventiviteit, originaliteit en creativiteit? Zoek je een school waar kinderen hun persoonlijkheid kunnen ontplooien? Maak dan eens kennis met onze school!

Op maandagavond 13 september vertellen we je graag heel veel over ons mooie onderwijs, waar kinderen met hoofd, hart en handen leren in élke les. We laten je de prachtige en uitdagende materialen zien, waarmee de kinderen spelen en werken en er is volop gelegenheid om vragen te stellen.

Na deze avond ben je vast en zeker benieuwd naar hoe het vrijeschoolonderwijs er in de praktijk uitziet! Je kunt woensdagochtend 15 september van 9.00 en 11.00 je nieuwsgierigheid de kans geven en op onze inloopochtend zien hoe de meesters en juffen het vrijeschoolonderwijs vormgeven, aangepast aan de verschillende leeftijdsfasen van de kinderen.

Ook laten we je graag zien hoe onze peutergroepen en kinderopvang aansluiten op de kleutergroepen van onze school: onze gemeenschappelijke visie zorgt voor een duidelijke doorgaande lijn, goed zichtbaar in de dagelijkse praktijk!

Wil je ook kennismaken, sfeer proeven en zien hoe fantastisch onze kinderopvang en ons onderwijs zijn? Dan nodigen we je van harte uit op onze informatieavond en inloopochtend! Je bent van harte welkom. Meld je snel aan en laat je positief verrassen!