Helmond

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wij verloten een luxe kerstdiner met 6 gangen (!) ter waarde van € 56,50

Door Marleen van Amstel-Smits 14 december 2020

Loopt het water je al in de mond wanneer je denkt aan het kerstdiner? Nog eventjes geduld en dan kun je aanvallen! Maar wat als je geen held bent in koken, of gewoon geen zin hebt om uitgebreide gerechten te maken? Dan bestel je gewoon een kerstdiner bij een Helmondse horecazaak. Dat kan onder andere bij De Cacaofabriek. Leuk: wij mogen een 6-gangenkerstdiner ter waarde van € 56,50 verloten!

De chefs van het restaurant bereiden alles compleet voor, zodat jij in een handomdraai een luxe diner op tafel zet. Bij het diner zit per gang een beschrijving hoe je de gerechten zelf af kunt maken. Per gang heb je keuze uit verschillende vlees, vis of vegetarische gerechten.

Kerstdiner van De Cacaofabriek

Wil je zelf alvast een diner van De Cacaofabriek bestellen? Dat kan via de website van De Verwenwinkel. Je hebt dan de keuze uit een 4-, 5-, of 6-gangendiner. Op de pagina kun je meteen zien wat voor lekkers allemaal op het menu staat en uit welke gerechten je kunt kiezen.

Wij geven één 6-gangendiner weg. Beleef je de avond met meerdere mensen, dan kun je altijd zelf nog diners bijbestellen via De Verwenwinkel. Dit kan tot en met 21 december.

Ja, ik wil winnen!

Je kunt alleen meedoen als je in Helmond woont. Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief van indebuurt Helmond. Je doet dan automatisch mee met de actie en je wordt op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en inspirerende verhalen uit Helmond. Ben je al geabonneerd op de nieuwsbrief? Geen zorgen, dan kun je ook gewoon meedoen met de actie. Je krijgt uiteraard geen dubbele nieuwsbrieven.

Meedoen kan tot en met zondag 20 december. De winnaar krijgt maandag 21 december automatisch bericht. Let op! Houd je mailbox maandag 21 december goed in de gaten. Wanneer je wint, neemt De Verwenwinkel contact met je op om het menu te bespreken.

-Deze actie is inmiddels afgelopen-

Lees ook:

Mevrouw Beeris De Pannehoeve 001 (1)

Mevrouw Beeris: ‘Mijn moeder maakte zondagse soep tijdens Kerstmis’

De Helmonder van de Week is een hele bijzondere: de 85-jarige Jopie Beeris, bewoonster van woonzorgc...
Kerstboom kopen Helmond 001

Kerstboom kopen in Helmond: hier doe je dat

Van een enorme Blauwspar tot een lief, klein dennenboompje: een kerstboom kopen kan op een heleboel ...
super-de-boer-helmond-google

8+ bij deze Helmondse supermarkten deed je vroeger boodschappen

Ken je Super de Boer nog? C1000? De Gruyter misschien? Supermarkten komen en supermarkten gaan, ook ...


Meer over Brasserie Cacaofabriek ontdekken?

Brasserie Cacaofabriek

eetcafés

Gesloten10:00 - 22:00

Cacaokade 1, Helmond

Bekijk meer:eetcafés

adv.