Helmond

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Reminder: je maakt nog heel even kans op een viergangendiner voor 2 bij De Rozario

Door Marleen van Amstel-Smits 10 augustus 2020

Misschien is het je even ontgaan, daarom geven we je graag een friendly reminder. We verloten onder onze lezers een viergangendiner voor twee personen bij sterrenrestaurant De Rozario. Lees snel verder om te zien hoe je kans maakt.

Onlangs verhuisde het restaurant van Jermain de Rozario van de Steenweg naar de monumentale villa Prinzen aan de Markt. Het nieuwe restaurant biedt plaats aan maximaal 64 gasten en beschikt over een terras, binnentuin en een ruimte voor private dining.

Nieuw restaurant

“Het interieur is te omschrijven als modern met Aziatische invloeden, met een knipoog naar mijn kookstijl”, zegt Jermain. “Een deel van de tafels is rond en de stoelen zijn met een zachte stof bekleed. Natuurlijke elementen zijn te zien in de houten vloer, houten afscheidingen, de lampen en de planten, die deels aan het plafond hangen. Het interieur is een beetje chique, maar ook warm en toegankelijk.”

Win een viergangendiner voor twee personen

Wil je graag het nieuwe restaurant zelf ervaren? Tip: doe mee aan onderstaande winactie, want dan maak je kans op een viergangendiner voor twee personen. Meedoen is heel makkelijk. Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief van indebuurt Helmond. Dat kan uiterlijk 17 augustus. Je doet dan automatisch mee met de actie en je wordt op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en inspirerende verhalen uit Helmond. Ben je al geabonneerd op de nieuwsbrief? Geen zorgen, dan kun je ook gewoon meedoen met de actie. Je krijgt uiteraard geen dubbele nieuwsbrieven.

– Deze winactie is gesloten –

Wil je jouw vrienden en vriendinnen ook laten meedoen aan de winactie (in de hoop dat ze je meenemen wanneer ze winnen)? Deel dit bericht dan via de social buttons hieronder.

adv.