Helmond

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Maak nu kans op een viergangendiner voor 2 bij sterrenrestaurant De Rozario

Door Marleen van Amstel-Smits 3 augustus 2020

Chef Jermain de Rozario opende onlangs zijn sterrenrestaurant De Rozario op een nieuwe locatie. De zaak verhuisde van de Steenweg naar de monumentale villa Prinzen aan de Markt. Ben je benieuwd en wil je er graag een hapje gaan eten? Lees dan snel verder, want wij verloten een viergangendiner voor twee personen.

Het nieuwe restaurant biedt plaats aan maximaal 64 gasten en beschikt over een terras, binnentuin en een ruimte voor private dining. Jermain: “Vis en vlees spelen niet altijd meer de hoofdrol, omdat ik ook heel graag met groente wil verrassen. Waar we aan de Steenweg geen tafellinnen hadden, is een deel van de tafels nu wel voorzien van een tafelkleed. Service en beleving krijgen nog meer verdieping: we nemen de gast mee naar een andere wereld en we doen het af en toe wat onconventioneler dan in topzaken gebruikelijk is.”

Aziatische invloeden

Het restaurant ziet er tiptop uit. “Het interieur is te omschrijven als modern met Aziatische invloeden, met een knipoog naar mijn kookstijl”, zegt Jermain. “Een deel van de tafels is rond en de stoelen zijn met een zachte stof bekleed. Natuurlijke elementen zijn te zien in de houten vloer, houten afscheidingen, de lampen en de planten, die deels aan het plafond hangen. Het interieur is een beetje chique, maar ook warm en toegankelijk.”

Win een viergangendiner voor twee

Wil je graag het nieuwe restaurant zelf ervaren? Tip: doe mee aan onderstaande winactie, want dan maak je kans op een viergangendiner voor twee personen. Meedoen is heel makkelijk. Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief van indebuurt Helmond. Je doet dan automatisch mee met de actie en je wordt op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en inspirerende verhalen uit Helmond. Ben je al geabonneerd op de nieuwsbrief? Geen zorgen, dan kun je ook gewoon meedoen met de actie. Je krijgt uiteraard geen dubbele nieuwsbrieven.

Meedoen kan tot en met maandag 17 augustus. De winnaars krijgt automatisch bericht.

– Deze winactie is gesloten –


Meer over Restaurant De Rozario ontdekken?

Restaurant De Rozario restaurants en horeca

Geopend12:00 - 21:00 |18:00 - 21:00

Markt 213, Helmond

Bekijk meer:restaurants en horeca

Lees ook:

Jermain de Rozario 001

Sterrenchef Jermain de Rozario: ‘Ik blijf een snotneus uit Helmond’

Jermain de Rozario is megasuccesvol: zijn restaurant De Rozario viel al meerdere keren in de prijzen...
Jermain de Rozario © Ad Vereijken

Hoppakee: restaurant De Rozario behoudt Michelinster

Het is een spannende dag voor horecaondernemers door heel Nederland: in het DeLaMar Theater zijn de ...

adv.