Helmond

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Doe mee aan onze kerstkaartenactie, al veel Helmonders gingen je voor

Door Marleen van Amstel-Smits 13 december 2019

Kerstmis in je eentje doorbrengen: kun je het je voorstellen? Voor veel ouderen in Nederland is het de bittere realiteit. Om senioren in Helmond een hart onder de riem te steken, startte indebuurt Helmond een kerstkaartenactie. Dit is de tussenstand.

De helft van de Nederlandse ouderen is eenzaam, blijkt uit cijfers van het CBS en de GGD. Terwijl veel mensen genieten van een kerstdiner met familie of vrienden, brengen senioren Kerstmis in eenzaamheid door. Helaas blijft ook de brievenbus van deze mensen vaak akelig leeg.

Kom in actie

Daarom zijn we begonnen met een kerstkaartenactie voor eenzame ouderen in de Ameideflat. Hoe leuk is het als zij opeens worden overladen met hartverwarmende kerstkaarten? Hopelijk voelen ze zich dan even niet zo alleen.

Tussenstand

We kregen al veel inzendingen binnen, hartstikke fijn! Ook bedrijven meldden zich als ‘inleverpunt’. Zo kwamen bij snoepwinkel Jamin al tientallen kaarten binnen. ” We krijgen veel leuke, positieve reacties van klanten die het een fantastisch initiatief vinden. Natuurlijk gaan we er de komende dagen mee verder en zo hopen we een heleboel kaarten op te halen”, zegt eigenaresse Jura. Ook bij Your Wish kapsalon en Helmond Haarmode beginnen kaarten voor onze actie binnen te druppelen.

Tekst loopt door onder de foto

Kerstkaartenactie indebuurt Helmond (1)
Bij Helmond Haarmode wordt flink geschreven. Foto: indebuurt Helmond

Kaarten sturen

We hebben jouw hulp nog steeds nodig: hoe meer kaarten, hoe beter! Stuur een kaartje (meerdere mag natuurlijk ook) met een algemene kerstboodschap naar de redactie en dan overhandigen wij alle inzendingen bij de Ameideflat. Gooi je kaart(en) vóór woensdag 18 december in de brievenbus, zodat we voor de kerst de kaarten kunnen afleveren.

Dit is ons adres:

Redactie indebuurt t.a.v. kerstkaartenactie
Cacaokade 3
5705 LA Helmond

Inleverpunten

Natuurlijk mag je je kaart(en) ook persoonlijk bij ons op de redactie afgeven. Of ga op zondag 15 december naar Dickensnight in Brandevoort, daar is redacteur Marleen aanwezig om kaarten in ontvangst te nemen.

Er zijn nog meer inleverpunten:

Lever de kaarten uiterlijk woensdag 18 december in.

Wil jij met je bedrijf ook als inleverpunt dienen? Neem dan even contact op met ons via [email protected].

adv.