Helmond

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Doe mee aan de indebuurt Helmond kerstkaartenactie voor eenzame ouderen

Door Marleen Smits 6 december 2019

Stel je eens voor dat je de feestdagen helemaal alleen doorbrengt. Voor veel ouderen in Helmond is dit de realiteit. Om ervoor te zorgen dat ze deze kerst íets minder eenzaam zijn, start indebuurt Helmond een kerstkaartenactie. Doen jullie mee?

De helft van de ouderen in Nederland is eenzaam, blijkt uit cijfers van het CBS en de GGD. Waar de een tijdens kerst geniet van een uitgebreid diner met familie of aanschuift bij vrienden, brengen deze ouderen de feestdagen in eenzaamheid door. Vaak hebben ze geen familie meer of komen ze moeilijk de deur uit. Ook de brievenbus blijft bij deze ouderen tijdens de feestdagen akelig leeg.

Hartverwarmende kerstkaarten

Aan dat laatste willen wij samen met jullie iets gaan doen. Hoe leuk zou het zijn als Helmondse ouderen die in de Ameideflat wonen ineens allemaal hartverwarmende kerstkaartjes krijgen tijdens de feestdagen? Zo voelen ze zich heel even niet alleen.

Kaarten sturen

Uiteraard klimmen wij als redactie in de pen, maar het zou fantastisch zijn als jullie met ons meedoen. Hoe meer kaarten, hoe beter! Stuur dus één of meerdere kerstkaarten met een algemene boodschap naar onderstaand adres. Doe dat vóór woensdag 18 december. Wij zorgen ervoor dat alle kerstwensen bij de ouderen in de Ameideflat worden afgeleverd. Uiteraard doen we daar ook verslag van.

Redactie indebuurt t.a.v. kerstkaartenactie
Cacaokade 3
5705 LA Helmond

Wil je de kerstkaarten liever persoonlijk afgeven? Dat kan ook! Kom langs op de redactie in de Cacaofabriek. Redacteur Marleen is zondag 15 december ook aanwezig bij Dickensnight. Je kunt kaarten bij haar afgeven bij de infokiosk.

Er zijn nog meer inleverpunten:

  • Your Wish kapsalon – Vondellaan 2
  • Jamin – Veestraat 4
  • Helmond Haarmode – Markt 32
  • Albert Heijn XL (bij de inpaktafel) – Torenstraat 1
  • Bibliotheek – Watermolenwal 11

Wil jij met je bedrijf ook als inleverpunt dienen? Neem dan even contact op met ons via [email protected].

adv.