Helmond

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Een fitbox, wasmiddel of snacks met korting: de beste acties in Helmond

Door Redactie indebuurt 13 januari 2021

Nu veel fysieke winkels door de lockdown gesloten zijn, is het een uitdaging om fijne aanbiedingen te vinden. Wij speuren on- en offline naar topaanbiedingen die je niet wilt missen.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Fitbox met korting

Urban Fit Schutsboom
Foto: Urban Fit Schutsboom

Wil je thuis aan de slag met workouts en en gezonde leeftsijl? Urban Fit Schutsboom heeft een handige fitbox samengesteld met onder andere een pilatesbal, een trainingselastiek en filmpjes met uitleg trainingen. Je koopt de box nu met € 35,- korting. Lees hier meer over deze aanbieding.


Meer over Urban Fit Schutsboom – praktijk voor voeding en beweging ontdekken?

Urban Fit Schutsboom – praktijk voor voeding en beweging dienstverlening

Op aanvraag

Schutsboom 50, Helmond

Bekijk meer:dienstverlening

Gratis vaatwastabletten

dreft gratis trekpleister
Foto: Reclamefolder

Een voorraadje vaatwastabletten is nooit verkeerd en al helemaal niet als je ze gratis krijgt. Bij Trekpleister krijg je nu een gratis zak vaatwastabletten van Dreft bij aankoop van een actieproduct van Oral-B, Gillette of Venus. Je krijgt ze ook als je twee producten koopt van Always, Ambi Pur, Aussie, Fixodent, Head & Shoulders, Pampers en Swiffer.


Meer over Trekpleister ontdekken?

Trekpleister drogisterijen

Gesloten09:00 - 18:00

Heistraat 36, Helmond

Bekijk meer:drogisterijen

Foodsale: iedere dag een andere aanbieding

Sneak peek.. ❗️Houdt vanaf morgen onze facebookpagina extra scherp in de gaten want wij zullen iedere dag heerlijke 𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐒𝐚𝐥𝐞 dag acties posten❗️ Pér dag geldig en Op=Op dus ben er op tijd bij 😄

Geplaatst door Golden Tulip Hotel West-Ende op Maandag 4 januari 2021

 

Wil je jezelf verwennen met iets lekkers van Brasserie Rubenshof? Dat komt goed uit, want de zaak heeft iedere dag een andere aanbieding. Check deze Facebookpagina voor de actie van de dag. Je bestelling kun je afhalen bij de receptie.


Meer over Brasserie Rubenshof ontdekken?

Brasserie Rubenshof overnachten

Gesloten07:00 - 23:30

Steenweg 1, Helmond

Bekijk meer:overnachten

Vijf flessen wasmiddel voor € 10,-

Foto: Reclamefolder.nl

Bij Aldi kun je deze week voordelig wasmiddel en wasverzachter inslaan. Voor vijf flessen Robijn betaal je nu maar een tientje. Je kunt kiezen uit wit, black velvet en color. Bij de wasverzachters heb je keuze uit jasmijn, lavendel en magnolia.


Meer over Aldi Deltaweg ontdekken?

Aldi Deltaweg supermarkten

Gesloten08:00 - 20:00

Deltaweg 247, Helmond

Bekijk meer:supermarkten

Online escapegame met 50 procent korting

Foto: SocialDeal

Een leuke manier om toch een ‘uitje’ te hebben met vrienden of familie: speel een online escapegame! Via Social Deal koop je het spel ‘Het Familiegeheim’ nu voor maar € 9,95 in plaats van € 19,95. In het spel gaan jullie samen op zoek naar het familiegeheim. Samen zoeken jullie naar aanwijzingen en lossen jullie het mysterie op. Je kunt dit spel prima op afstand spelen: je kunt samenspelen via een videoverbinding. Wijntje erbij en je hebt een hartstikke leuke avond! Je koopt de escapegame hier.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.