Binnenkijken bij seksclub Penthouse: ‘We maken er iedere avond een feestje van’

Sexclub Penthouse aan de buitenkant | Foto: indebuurt Haarlem

Voor de een is het een begrip in Haarlem en omstreken, voor de ander is het een onopvallend herenhuis tegenover het Frederikspark: sexclub Penthouse. Wij werden door het bijzondere pand rondgeleid door de 30-jarige barvrouw Marte.

“Hier werken alleen maar vrouwen”, vertelt Marte als ze een kopje koffie inschenkt. “Van de dames die met de heren mee naar boven gaan tot de schoonmaakster. Ik sta achter de bar en vermaak hier de heren met een gezellig praatje. Ik ga niet mee naar boven. Ik heb dat werk vroeger op een andere plek wel gedaan, maar ik wilde verder kijken. Nu sta ik hier en dat is echt ontzettend leuk!”

Overdag en ’s avonds

“Vanaf 11 uur ’s ochtends zijn de mannen, of koppels die een keer willen experimenteren met een trio bijvoorbeeld, van harte welkom. Overdag is de entree gratis, vanaf 19.00 uur betaal je €20,-. Daar zijn overigens twee drankjes bij inbegrepen. In de bar ontmoeten ze de dames en als ze een leuke klik hebben gaan ze naar boven. met een dame overdag een half uurtje naar boven gaan voor een standaard pleziertje kost €75. ’S Avonds is de bar geopend en zijn er alleen uurtarieven vanaf €180/€ 250 afhankelijk van het type kamer (standaard/luxe/VIP) je gebruikt. De dames werken allemaal zelfstandig, dus als de klant nog extra wensen heeft, wordt dat in overleg afgesproken en een prijs vastgesteld”, vertelt Marte.

Jacuzzi

De club heeft in totaal negen erg verschillende kamers. Marte: “We hebben twee ‘gewone’ kamers met een bed en douche, maar we hebben ook grotere kamers waar een jacuzzi of heerlijk ligbad in staat. Daar kun je in alle rust echt een paar uur samen doorbrengen. We zorgen dat alles goed aangevuld is van badzout tot condooms. Ook verkopen we speeltjes, als de heren dat leuk vinden om te gebruiken. En willen ze een drankje op de kamer, dan komen we dat uiteraard brengen!”

Taboe

Marte vertelt dat iedereen in haar omgeving weet dat ze bij Penthouse werkt. “Ik woon in de vijfhoek en ondanks dat er nog vaak een taboe op rust, zijn mijn buurtgenoten ruimdenkend en zouden ze graag een drankje komen drinken bij mij aan de bar. Dat gaat helaas niet, want we willen de privacy van onze bezoekers waarborgen. Daarom staat er ook zo’n grote haag voor de deur, zodat je praktisch ongezien naar binnen kan komen.”

Spitsuur

Wij bezoeken Penthouse in de ochtend, nog voordat de eerste bezoekers binnen kunnen komen. We vragen ons af of er wel eens spitsuur is of wanneer de drukste momenten zijn. Marte: “Daar is echt niets over te zeggen. Je zou denken dat het in het weekend druk zou zijn, maar zaterdag is het soms hartstikke rustig en op een maandagavond kan het opeens bomvol zijn. Wat wel opvalt is dat het de week voor een vakantie vaak druk is. Tja, ze kunnen ons niet meenemen op vakantie natuurlijk…”

Van Haarlem tot ver daarbuiten

De club zit er inmiddels al een paar decennia en dat is volgens Marte ook te zien in de verscheidenheid aan bezoekers. “We maken er iedere avond een feestje van, of dat is met een groepje vaste bezoekers dat al jaren komt, of met groepjes jonge gasten die nieuwsgierig zijn en voor de eerste keer komen kijken. Stelletjes zijn ook welkom, als ze bijvoorbeeld een keer een trio willen proberen. Daarvoor kunnen ze wel het beste even van te voren bellen, want niet alle dames die hier werken zijn biseksueel. Uiteraard komen er ook toeristen die hier op vakantie zijn en laatst kwam er een meneer uit België op bezoek. Hij had goede verhalen over ons gehoord en wilde dat zelf meemaken. Dat is hartstikke leuk én een mooi compliment natuurlijk!”

Mogen we bij jou eens binnenkijken óf heb je een suggestie waar wij eens een kijkje moeten nemen, laat het ons dan weten via een mailtje of bericht op onze Facebookpagina.

Sexclub Penthouse

4,3
(10)

Baan 17, 2012 DB Haarlem

Nu gesloten

Meer informatie

Meer in deze categorie

Binnenkijken bij

Ga naar “Dit is het allerkleinste huisje dat nu te koop staat in Haarlem”

Dit is het allerkleinste huisje dat nu te koop staat in Haarlem

funda haarlem burgwal
Ga naar “Haarlemse huizen: 5 x populaire binnenkijkers”

Haarlemse huizen: 5 x populaire binnenkijkers

Ga naar “Funda-parel: je kunt nu wonen in deze kerk in Haarlem”

Funda-parel: je kunt nu wonen in deze kerk in Haarlem

Ramplaan 108 b & d funda haarlem

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00”

Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00

 • Kwantum
 • Geldig t/m 30 juni 2023
Ga naar “Visstoof met prei tomaat € 1,19”

Visstoof met prei tomaat € 1,19

 • Albert Heijn
 • Geldig t/m 5 februari 2023
Ga naar “sloggi 3-pack slips € 13,99”

sloggi 3-pack slips € 13,99

 • ALDI
 • Geldig t/m 5 februari 2023
Ga naar “Alle Perla pads 36 stuks van € 9,98 voor € 4,99”

Alle Perla pads 36 stuks van € 9,98 voor € 4,99

 • Albert Heijn
 • Geldig t/m 5 februari 2023
Ga naar “TEDDY FAUTEUIL van € 119 voor € 99”

TEDDY FAUTEUIL van € 119 voor € 99

 • Xenos
 • Geldig t/m 12 februari 2023

Vacatures

Ga naar “Vacature van Allround Administrateur (36 uur) bij Joh. Enschedé in Haarlem.”

Vacature van Allround Administrateur (36 uur) bij Joh. Enschedé in Haarlem.

 • Employment Services
 • Fulltime/Parttime
Ga naar “Medewerker Housekeeping en Ontbijt”

Medewerker Housekeeping en Ontbijt

 • Stayokay Haarlem
 • Fulltime/Parttime

Agenda

Ga naar “Gluren bij de Buren”

Gluren bij de Buren

 • 5 februari 2023