Haarlem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Attentie woningzoekers! Er komen nieuwe woontorens in Haarlem en de pre-sale gaat bijna van start

Aangeboden door VORM 29 mei 2019

De zoektocht naar een leuk huis in Haarlem is niet makkelijk. Gelukkig komen er af en toe leuke nieuwbouwprojecten bij, zoals De Parktorens in het nieuwe Aziëpark. Over een tijdje staan hier twee torens met energiezuinige appartementen, wij vertellen je meer!

In het nieuwe Aziëpark vind je al twee woontorens, namelijk Tango en Twister. Daar komen binnenkort nog twee nieuwe exemplaren bij: de Parktorens. Deze torens hebben een opvallende ronde vorm en staan met hun ‘voeten’ in het park. Naar verwachting zal dit project in het tweede kwartaal van 2021 worden opgeleverd.

De appartementen

Je kunt hier wonen op grote hoogte, want de torens tellen maar liefst 11 en 14 woonlagen! En of je nu klein of groot wilt wonen: er valt heel wat te kiezen. In de woontorens komen namelijk 126 appartementen, 20 studio’s én acht penthouses. Niet alleen qua afmetingen, maar ook qua ligging en uitzicht, is er veel variatie.

Wat alle woningen wel gemeen hebben, is dat ze voorzien zijn van vloerverwarming én -koeling in alle vertrekken. Ook heeft elk appartement een grote buitenruimte, een keuken, badkamer en toilet. Onder de torens komt een ondergrondse parkeergarage.

Ligging

Qua ligging heb je het hier heel goed voor elkaar. De Parktorens zijn goed verbonden met het openbaar vervoer, je bent zo in het centrum van Haarlem! Winkels en voorzieningen zoals een bibliotheek en sportschool zijn op loopafstand. Woon je graag dichtbij de natuur? Dat komt dan mooi uit want dankzij de Molenplas, Poelbroek en de Meerwijkplas liggen natuur en recreatie letterlijk om de hoek.

Tekst gaat door onder foto 

Beeld: Vorm

De prijzen

Nu ben je natuurlijk wel nieuwsgierig geworden: want wat is het prijskaartje aan zo’n appartement? Net als de type woningen, lopen ook de prijzen uiteen.

  • De 20 studio’s hebben een woonoppervlakte van ongeveer 40 vierkante meter en kosten tussen de €190.000 en €215.000
  • Er zijn 84 appartementen met ongeveer 79 vierkante woonoppervlakte. Deze kosten tussen de €360.000 en €400.000
  • Er zijn 42 appartementen met ongeveer 87 – 89 vierkante meter, deze kosten tussen de €405.000 en €445.000
  • De acht penthouses hebben een woonoppervlakte van 120 – 132 vierkante meter. Deze kosten tussen de €550.000 en €630.000

De bovengenoemde prijzen zijn prijsindicaties. 

Duurzaamheid

Een belangrijk onderwerp dat hoort bij het kopen van een woning is natuurlijk duurzaamheid. In De Parktorens zie je dat terug. VORM bouwt jouw huis gasloos en extra duurzaam met een Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van 0,11. Dit is veel duurzamer dan de huidige wettelijke vereisten. Je hoeft je huis dus niet op een later moment zelf te verduurzamen.

Pre-sale Event 4 juni

Geïntereseerd? Markeer het maar meteen in de agenda! Op dinsdag 4 juni wordt er een pre-sale event georganiseerd. Daar krijg je alle informatie over dit nieuwe woonproject en het verkoopproces. Ook kun je meer te weten komen over inschrijven met voorrang en een woning kopen door middel van reservering. Waar moet je zijn? Bij het Van der Valk Hotel in Haarlem. De avond begint om 19.00 uur en zal tot 21.00 uur duren.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door VORM. Meer over VORM ontdekken?

VORM bouwbedrijven

Veerweg 165, Papendrecht

Bekijk meer:bouwbedrijven