Haarlem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwbouw! De verkoop van deze gave appartementen in Haarlem Nieuw-Zuid gaat van start

Aangeboden door VORM 24 september 2019

Het is hot om in Haarlem te wonen. Niet zo gek dat veel mensen naarstig op zoek zijn naar een woning in de hoofdstad van Noord-Holland. Wij snappen dat wel. Haarlem is heerlijk! Strand in de buurt, een fijn winkelcentrum voor shopliefhebbers en het is hier prima toeven met kinderen. Ben jij op zoek naar een woning? Zet dan met koeienletters 1 oktober in je agenda. Die dag start namelijk de verkoop van de nieuwbouwwoningen in De Parktorens.

Sinds begin juni was er al een PreSale voor de appartementen in de Parktorens, maar nu staat de officiële start verkoop van de woningen voor de deur, namelijk dinsdag 1 oktober. Tussen 19.00 en 20.30 uur ben je van harte welkom in het Van der Valk Hotel in Haarlem om je te laten informeren over de prachtige nieuwbouwwoningen in De Parktorens. Het verkoopteam van De Parktorens staat klaar om al je vragen te beantwoorden en geeft je alle informatie die je nodig hebt.

Van starters tot senioren

Voor wie de woningen geschikt zijn? Er is voor elk wat wils! Zo biedt De Parktorens starters, doorstromers, single people, stellen en senioren een perfect dak boven het hoofd in een van de leukste en gewildste steden van Nederland.

Aziëpark in Nieuw-Zuid

De woningen liggen in het stadsdeel Schalkwijk waarin een hoop beweging en reuring is. In deze nieuwe buurt die officieel Haarlem Nieuw-Zuid wordt genoemd, ligt het Aziëpark. Een stadspark met veel groen, grasvelden en water. Het winkelcentrum dat ernaast ligt, wordt onder handen genomen en krijgt een flinke metamorfose. Plannen voor een bioscoop, sfeervolle restaurantjes, kroegen en een marktplein liggen op de tekentafel. Een prima buurt dus om in te wonen.

(Lees verder onder de afbeelding)

Beeld: VORM

Markante gebouwen

De woontorens Tango en Twister zijn inmiddels gerealiseerd en daar komen de Parktorens nu bij. De twee torens zijn rond en markant en verschillen in hoogte. Een toren, toren B heeft elf woonlagen en de ander, toren A veertien woonlagen, een ruime ondergrondse parkeergarage. Bovenop die garage wordt het Aziëpark aangelegd.

In no time met OV in het centrum van Haarlem, in Amsterdam en bij Schiphol

Geen auto? Geen probleem. Met het openbaar vervoer rondom de Parktorens ben je in no time in het centrum van Haarlem en loop je zo de Jopenkerk binnen voor een biertje. De busverbindingen brengen je razendsnel naar Amsterdam en Schiphol. En is het lekker weer? Je zit op steenworpafstand van het strand van de Meerwijkplas, Poelbroek en Molenplas. Prachtige natuur waarin je je prima kunt vermaken.

Zelf indelen

Wat voor appartementen zijn er allemaal in de verkoop vanaf dinsdag 1 oktober? ? Nou, 12 studio’s, 122 appartementen en 8 penthouses. De vanafprijs is €230.000,- v.o.n. en loopt op tot € 625.000,- v.o.n. Je kunt kiezen uit verschillende indelingsvarianten van je appartement. De vloerverwarming en -koeling is aangelegd door het hele huis en je hebt een grote, brede buitenruimte.

(Lees verder onder de afbeelding)

Afbeelding: VORM

Energiezuinig

Zeker niet onbelangrijk is te weten dat je in De Parktorens meelift op de voordelen van duurzame nieuwbouw. De maandlasten zijn daardoor verlaagd omdat de woningen Energiezuinig zijn gebouwd. Dat betekent dat je in aanmerking komt voor een Duurzaamheidshypotheek waaraan lekkere rentekortingen zijn gekoppeld.

Kortom: ben je op zoek naar een leuke woning? Ga dinsdag naar Van der Valk en misschien woon jij straks wel in Haarlem, de stad vol monumenten, de stad waar je heerlijk kunt eten en drinken, winkelen of kunt genieten van heel veel groen.

Meer weten? Kijk dan op www.vorm.nl/parktorensDeze bijdrage wordt je aangeboden door VORM. Meer over VORM ontdekken?

VORM

bouwbedrijven

Veerweg 165, Papendrecht

Bekijk meer:bouwbedrijven