Haarlem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gaaf! Deze duurzame appartementen op het water zijn om van te dromen

Aangeboden door Het Sluishuis/VORM 22 juli 2019

Wij hebben een handige tip voor alle Haarlemmers die een overstap naar onze hoofdstad overwegen: het Sluishuis. Dit bijzondere pand heeft koop- en huurappartementen van verschillende formaten, die gebouwd zijn op het water. Hoe cool! 

Laten we eerst even het een en ander uitleggen over dit project. Want omdat het niet in Haarlem is, heb je er misschien nog niet zoveel over gehoord.

De locatie

Het Sluishuis vormt de entree van de IJbrug, een moderne woonwijk ten oosten van de Amsterdamse binnenstad. Er zijn vijf aangelegde eilanden waar inmiddels al 25.000 stedelingen wonen. Binnen twintig minuten varen sta je in het hartje van Amsterdam, maar je kunt ook een bus of tram pakken. Supermarkten en winkels vind je op loopafstand van het gebouw. Je zit hier op ongeveer 25 minuten rijden van Haarlem station.

Appartementen

Het Sluishuis heeft 442 appartementen, waarvan 73 koopappartementen. De prijzen gaan vanaf €324.000 en er zijn verschillende opties. Bijvoorbeeld het Cantilever, appartementen met een woonoppervlakte van 75 tot 85 vierkante meter. Deze woningen hebben een oplopende schuine wand en een prachtig panoramisch uitzicht.

Dan zijn er nog de Terrace appartementen, van 80 tot 180 vierkante meter, met – je raadt het al – een groot terras! Deze appartementen hebben twee of drie slaapkamers en eventueel een tweede badkamer.

Daarnaast zijn er nog vier specials en een penthouse van ruim 150 vierkante meter. Aan het penthouse zit een terras van 37 vierkante meter. Moet je je voorstellen wat voor barbecuefeestjes je daar zou kunnen geven!

Bekijk hier een sfeervideo. De tekst gaat door onder de video. 

Sluishuis | Amsterdam's most iconic development

Vaar mee naar Sluishuis. Een buitengewoon landmark en een van de meest ambitieuze woonprojecten van Amsterdam. Een gebouw én tegelijkertijd een unieke woonbuurt in het IJ, die plaats gaat bieden aan 442 appartementen, woonboten, een vogeleiland, scenic walk, winkels, horeca, daktuin en meer…Ontdek het icoon op www.sluishuis.nl

Posted by Sluishuis on Monday, April 29, 2019

Duurzame hypotheek

Ben je benieuwd naar de kosten van deze appartementen en hoeveel je maandlasten zouden zijn? Je kunt dit via deze tool op de website berekenen. Wat ook heel fijn is om te weten, is dat je gebruik kunt maken van een duurzaamheid hypotheek. Hierdoor krijg je rentekorting, heb je een hogere leencapaciteit en betaal je lage advieskosten. Ook zijn er andere voordelen zoals het meefinancieren van meerwerk en oplossingen voor dubbele maandlasten tijdens de bouw. Handig toch?

Meer weten of inschrijven

Op de website van Sluishuis kun je meer informatie vinden of kun je je – geheel vrijblijvend – inschrijven voor een appartement. Dus: zie jij het wel zitten om in de hoofdstad te wonen, op een kleine afstand van ons mooie Haarlem, in dit mooie gebouw? Kijk dan op de website.


Meer over Het Sluishuis/VORM ontdekken?

Het Sluishuis/VORM makelaars

Veerweg 165 , Papendrecht

Bekijk meer:makelaars