Deze woningen staan al langer dan zes maanden te koop in Haarlem

Door Redactie indebuurt Haarlem 8 februari 2019

De meeste woningen staan niet heel lang te koop in Haarlem, maar toch hebben we er een paar gevonden. Deze Haarlemse huizen staan al langer dan zes maanden te koop.

<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶

Vijverlaan 12

Je eigen villa in Haarlem? Deze villa (genaamd ‘De Meerle’) is in 1911 gebouwd door architectuur van J.B. van Loghem en ligt tegenover de mooie grote vijver in Haarlem-Zuid. Het historische stadsbos De Haarlemmerhout ligt letterlijk om de hoek. Aan ruimte geen gebrek in deze villa met ruim twaalf kamers, allemaal voorzien van prachtige kenmerken zoals glas-in-loodramen.

Kleine Houtweg 2 Rood

Wil jij je eigen paleisje hebben aan de rand van de binnenstad? Dan is dit appartement met wow-factor echt iets voor jou. Dit hoekappartement is zeer goed onderhouden en beschikt over diverse originele details, waaronder hoge ornamenten plafonds, marmeren schouw met gashaard, originele glas-in-loodramen en tussendeuren.

Nieuwe Gracht 114 zwart

Aan één van de mooiste grachten van Haarlem ligt deze benedenwoning uit 1880. Het appartement heeft vele originele details, zoals marmeren schouwen, ornamenten plafonds, paneeldeuren en een hal met marmeren vloer en lambrisering. Het stijlvolle appartement is recent geheel gerenoveerd en verkeert in een uitstekende conditie. Verhuisdozen inpakken en klaar.

Lange Annastraat 19 A

Deze loftachtige stadswoning uit 1900 in het centrum van Haarlem is vrijwel geheel verbouwd. Wel zo relaxed, want dat betekent dat je er zó in kunt. Wat dit voormalige pakhuis zo bijzonder maakt? Het barst van karakter en hippe details (vide, mooie ramen, stalen deuren, originele balkenplafonds en stalen steunpilaren).

Jacobstraat 51

Deze maisonnette is zo goed als nieuw (2011 opgeleverd). Alles is keurig en netjes onderhouden waardoor jij alleen nog maar je eigen meubilair hoeft te plaatsen en heerlijk kunt gaan genieten. Ook fijn: het appartement ligt in het stadshart van Haarlem.

Wagenweg 242

Foto: Funda

Over dit huis hebben we al eens vaker geschreven, maar hij staat nog steeds te koop. Maar liefst € 4.250.000 kost dit paleis, zo kunnen we het wel noemen, aan de Wagenweg. Maar hé, dan heb je wel negentien kamers. Je kunt er dus prima met een hoop vrienden of familie gaan wonen. Gezellig!

Westerhoutpark 1 A

Aan de rand van het oudste stadsbos van Nederland ‘de Haarlemmerhout’ en het historische stadshart van Haarlem ligt deze riante vrijstaande villa genaamd ‘Westerhout’. Deze unieke woning kan ook gebruikt worden als kantoor.

Lees ook:

Binnenkijken bij Noortje aan de Lorentzkade: ‘Er mag geleefd worden in dit huis’

Iedere avond de zonsondergang kunnen zien, Elswout als voortuin en een huis waarin geleefd mag worde...
Huis te koop: Jaagpad 66 Haarlem, Foto 2 | Foto: Funda

Hebben, hebben, hebben! Deze woonboot in Haarlem staat nu te koop

Nu met dit ijzige winterweer klinkt wonen in een boot misschien niet super aantrekkelijk. Maar stel ...

Binnenkijken bij de monumentale woning van Jantien (28): ‘Ik voel me heel verwend met de plek waar ik woon’

In de categorie bijzondere woningen scoort het huis van Jantien Volgers behoorlijk hoog. Zij woont n...

9 x de grootste ergernissen van Haarlemmers die in de binnenstad wonen (in gifjes)

Oké, eigenlijk mag je niet klagen als je in de binnenstad van onze prachtige stad woont. Alle winkel...
<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen