5 x woningen met meer dan 300 m2 woonoppervlakte die nu te koop staan

Door Dominique Michiels 4 januari 2019

Wil je het wat ruimer aanpakken in 2019? Wij hebben het woningaanbod in Haarlem weer eens even onder de loep genomen en zetten vijf riante woningen met minstens 300 m2 woonoppervlakte op een rij:

1. Vijverlaan

Villa ‘De Meerle’ aan de Vijverlaan in Haarlem-Zuid ligt aan, je raadt het al, een grote vijver. De riante woning beschikt over maar liefst 364 m2 woonoppervlakte en in totaal 1.000 m2 perceeloppervlakte. Er is niet alleen veel ruimte, maar ook veel licht in deze woning en in de tuin zijn meerdere grote, zonnige terrassen.

2. Westerhoutpark

Aan de rand van de Hout ligt villa ‘Westerhout’. Je kunt hier heerlijk ruim gaan wonen, maar je kunt er ook voor kiezen hier een kantoor te starten of een combinatie van kantoor en woning te maken. In ieder geval hoef jij je nooit zorgen te maken over parkeerplek, want die heb je meer dan genoeg!

3. Floraplein

In deze villa aan het Floraplein heb je zeeën van ruimte. De villa met 370 m2 woonoppervlakte is gebouwd in 1880 en een rijksmonument. Het sfeervolle huis is ideaal voor een grote familie. Zie jij jezelf al met je tien kinderen in de ruime leefkeuken zitten?

4. Linnaeuslaan

Deze hoffelijke villa heeft wel wat weg van een klein kasteel. Nou ja, niet echt klein want een woonoppervlakte van 320 m2 én 711 m2 eigen grond vinden wij best wel ruim. Niet alleen van buiten, maar ook van binnen lijkt dit huis net een kasteel. Love it!

5. Wagenweg

Er zijn ook ‘gewone’ rijtjeshuizen met meer dan 300 m2 woonoppervlakte. Al zouden wij dit herenhuis aan de Wagenweg niet zo snel gewoon noemen. Want wat een rijke uitstraling heeft dit huis. En zo dichtbij de stad verwacht je ook niet zo snel een grote tuin erbij.

Meer lezen

Loterij gewonnen? Dit is het duurste huis dat nu te koop staat in Haarlem

Oud en nieuw draait om oliebollen, vuurwerk, champagne en natuurlijk de oudejaarsknallers van loteri...

Meer veiligheid? Zo start je een Buurt WhatsApp-groep in jouw straat

Zie je de borden met 'Attentie buurtpreventie' weleens in de Haarlemse straten staan? Dat zijn de zo...

6 x bij deze sportscholen in Haarlem train je die overtollige kerstkilo’s er zo weer af

Het nieuwe jaar is net van start en dus stromen de sportscholen vol. Want een van de meest voorkomen...

Meer over

Wonen