5 x huizen in het centrum met een eigen parkeerplek die nu te koop staan

Door Dominique Michiels 11 januari 2019

Je gelooft niet dat ze bestaan, maar dat doen ze toch echt. Ik heb het over huizen met een eigen parkeerplek én in het centrum van Haarlem. Dat scheelt natuurlijk heel veel parkeerfrustraties, maar zo’n huis kost helaas wel een behoorlijke hoop centen…

1. Lorentzplein

Weg met parkeerproblemen, bij dit huis aan het Lorentzplein krijg je een dubbele garage bij het huis. Ideaal! Verder ook absoluut geen verkeerd optrekje en die wijnkelder is voor de wijnliefhebbers ook een leuke bijkomstigheid. Maar ja, dat prijskaartje hè.

2. Lange Annastraat

Het is natuurlijk top dat je een eigen garage bij dit huis hebt, want zo hoef je nooit naar een onvindbare parkeerplek te zoeken. Maar dit oude pakhuis heeft nog wel meer leuks. Al die trappetjes, die keuken, dat dakterras én de locatie. Wauw, wij hebben ons droomhuis gevonden hoor. Wel nog even doorsparen.

3. Werfstraat

Bij dit penthouse kun je jouw auto kwijt in de parkeergarage onder het gebouw en dat is natuurlijk top. Maar wat al helemaal fantastisch is, is dat uitzicht. Hallo hé, met zo’n uitzicht wil je toch iedere dag wel wakker worden? Alleen nog even de loterij winnen en het kan zomaar werkelijkheid worden!

4. Jacobstraat

De huizen met een eigen parkeerplek in het centrum van Haarlem, blijken een behoorlijk prijskaartje te hebben. Maar bij dit huis in het centrum valt het nog enigszins mee! En dan woon je absoluut op een bruisende plek in de stad, superleuk!

5. Spaarne

Wonen aan het Spaarne, dat lijkt iedere Haarlemmer wel fantastisch toch? Dit huis aan het Spaarne heeft ook een dakterras én patio. En het is mogelijk om parkeerfrustraties te voorkomen door één of twee parkeerplekken erbij te kopen. Het blijft een duur geintje.

Meer lezen

Huis te koop: Vijverlaan 12 Haarlem, Foto 2 | Foto: Funda

5 x woningen met meer dan 300 m2 woonoppervlakte die nu te koop staan

Wil je het wat ruimer aanpakken in 2019? Wij hebben het woningaanbod in Haarlem weer eens even onder...

Loterij gewonnen? Dit is het duurste huis dat nu te koop staat in Haarlem

Oud en nieuw draait om oliebollen, vuurwerk, champagne en natuurlijk de oudejaarsknallers van loteri...
Huis te koop: Leliestraat 34 Haarlem, Foto 1 | Foto: Funda

5 x de goedkoopste woningen die nu in Haarlem te koop staan

Natuurlijk is het leuk om de állerduurste huizen die te koop staan te bekijken. Maar hé, laten we ee...

Meer over

Wonen