Haarlem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wil je hebben: 5 x deze leuke & unieke producten kun je alleen bij NORMAL kopen

Aangeboden door NORMAL 1 september 2020

Ben jij al eens bij NORMAL geweest? Deze leuke Deense discount drogisterij opende afgelopen december haar winkel in Haarlem, in de Grote Houtstraat. Je kunt er terecht voor bekende én nieuwe merken op het gebied van persoonlijke verzorging, gezondheid, het huishouden en lekkere snacks. Sommige producten vind je zelfs nergens anders in Haarlem! Vijf daarvan zetten we vast voor je op een rij. 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Wasbare watjes

Wasbare watjes | foto: NORMAL

Wist je dat we gemiddeld twee watjes per dag gebruiken? Dat loopt aardig op. Mocht je milieuvriendelijker én voordeliger aan de slag willen, dat kan! NORMAL verkoopt namelijk wasbare watjes. Ingewikkeld? Nee hoor: na gebruik was je de watjes in het bijbehorende netje gewoon mee met je andere was, en ook dan blijven ze lekker zacht. Je vindt ze per tien stuks voor €5,60. Een alternatief dat zeker de moeite waard is om te proberen, toch?

Zalige zilvershampoo

Fudge zilvershampoo | foto: NORMAL

Een gele gloed in je haar: soms valt het je plotseling op of hoor je het ineens van de kapper of een oplettende vriendin. Hoe dan ook, je wilt ervan af. De oplossing? Zilvershampoo! Het Britse merk Fudge heeft er een die door Cosmopolitan is benoemd tot nummer één zilvershampoo. Het is een dikkere shampoo met prachtig paars schuim. Let wel op, want hij werkt zeer effectief. Laat de shampoo dus niet té lang zitten (vraag je kapper waar nodig om advies). Vaak is vijf minuutjes intrekken en één keer per week gebruiken al genoeg om je mooie blonde lokken weer te laten stralen. Je vind deze shampoo bij NORMAL voor €13,10.

Best of both worlds: Werther’s Original Popcorn

Werther’s Original popcorn | foto: NORMAL

Je kent ze ongetwijfeld: de nostalgische roomsnoepjes van Werther’s. Mocht je ze zelf niet kennen, vraag je ouders maar eens! En probeer deze popcorn eens uit, want de smaak van deze oldskool snoepjes zit er dus helemaal in verwerkt. Yum! Bij NORMAL vind je deze popcorn voor €2,60.

Heilige haarmaskers

Fructis haarmaskers | foto: NORMAL

Deze haarmaskers van Garnier zijn voor veel dames en heren de holy grail. Mede omdat je haar er super zacht van wordt en deze geen siliconen bevat. Daarnaast zijn ze 100% vegan en ook super geschikt voor de Curly Girls onder ons.

NORMAL verkoopt de Garnier Hair Food haarmaskers (€7,50) én shampoos en conditioners (€5,80) in de geuren Banana, Macademia, Papaya en Aloë Vera. Zodra je de pot opendraait en ruikt.. heaven.

Held op sneakers

Sneakerhoezen | foto: NORMAL

Ben jij zuinig op je sneakers? Dan baal jij vast ook als je bijvoorbeeld ineens in zo’n gekke stortbui belandt. Zeker met je suède kicks wil je dat niet. Ook zijn natte schoenen (en dus sokken én voeten) gewoon vervelend. Daarom: sneakerhoezen voor maar €3,90. Je trekt ze super snel aan en er zit een profiel onder voor grip (handig in de modder). Altijd handig om in je tas te hebben dus. Laat maar komen die bui!

Shoppen bij NORMAL in de Grote Houtstraat

Naast het vaste assortiment heeft NORMAL ook elke week nieuwe producten in de winkel. Er valt dus altijd weer wat nieuws te ontdekken! Kom jij ook snel een kijkje nemen?


Deze bijdrage wordt je aangeboden door NORMAL. Meer over NORMAL ontdekken?

NORMAL

Grote Houtstraat 121-123, Haarlem

Lees ook

Nieuw in Haarlem: Appel & Ei waarbij je je afvraagt ‘Is dit tweedehands kleding?’

Lekker shoppen maar dan wél verantwoord en voordelig? Dan kun je je hart vast ophalen bij de nieuwe ...

Snap jij het? 7 x woningen die al heel lang te koop staan in Haarlem

Haarlem is hot en dat zien we aan de huizenprijzen in de stad. Maar je zou denken dat ondanks de pri...

Mooi volgens local Wouter: ‘dit is een van de mooiste manieren om Haarlem te leren kennen’

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont en leeft, kent de allerleukste plekj...

Leuk: je kan het Haarlemse stadhuis bezoeken tijdens de Open Monumentendagen

Waarschijnlijk ben je er al ontelbare keren langsgefietst of gelopen: het Haarlemse stadhuis. Maar b...

Trek je pinpas maar, want Haarlem ShoppingNight wordt Haarlem Shopping Weekend

Ja, je leest het goed. De bekende Haarlem ShoppingNight wordt verlengt en zal plaatsvinden op vrijda...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶