Haarlem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Quincy van Siebel Juweliers: ‘Bij ons is sieraden kopen een leuk uitje’

Aangeboden door Siebel Juweliers Haarlem 13 december 2019

Het is alweer bijna vier jaar geleden dat Siebel Juweliers is verhuisd naar een groter pand op de Grote Houtstraat in Haarlem. Met inmiddels 44 vestigingen en een uitgebreid assortiment, is er voor ieder budget een passend sieraad. En dan is een sieraad kopen ook nog eens een leuk uitje! 

Dat het team in Haarlem zorgt voor gezelligheid, werd wel duidelijk toen storemanager Quincy zo’n twee maanden geleden op een regenachtige dag aan het werk was. “Aan het eind van de dag kwam een moeder met haar zus en dochter de winkel in. De moeder was jarig en wilde bij ons gaatjes in de oren laten prikken. De dochter had een fles Prosecco meegenomen en uiteindelijk hebben we met elkaar geproost op haar verjaardag. Uit zulke momenten haal ik zoveel energie. Sieraden verkopen is meer dan alleen advies geven.”

Voor ieder wat wils

Siebel Juweliers heeft een groot assortiment in blinkende sieraden in verschillende stijlen voor mannen, dames en kinderen. Ook met een kleine portemonnee kun je goed terecht bij deze juwelier. In de winkel vind je merken zoals het populaire Ti Sento, Diesel en Michael Kors én Siebel heeft haar eigen collectie gouden en diamanten sieraden.

Tekst loopt verder onder de foto

Horloges van het merk Rosefield – Foto: indebuurt Haarlem

Goede locatie

Hoewel de verhuizing al even geleden is, komen er soms wat klanten verbaasd de winkel binnen. “Hè, zitten jullie nu hier? Ik was jullie al aan het zoeken.” Ook gebeurt het vaak dat klanten gericht naar Siebel komen voor een bepaald merk. “En als we niet hebben waar de klant naar op zoek is, valt het altijd ergens vandaan te toveren. Je slaagt hier in principe altijd,” vertelt storemanager Quincy ons.

Leuke (kerst)acties

Siebel staat onder veel Haarlemmers bekend als dé plek om je trouwringen te kopen. “Er is nu een supertoffe actie, waarbij je de tweede trouwring gratis krijgt. Dit geldt voor alle trouwringen in de winkel,” legt Quincy uit.

Mocht je niet van plan zijn te gaan trouwen, maar wel een bijzonder kerstcadeau zoekt, kom dan eens een kijkje nemen in de winkel of bekijk de kerstbrochure. Met de slogan ‘Personal Touch for Personal Moments’ zorgen de enthousiaste medewerkers in Haarlem ervoor dat jij met een lach de deur uitloopt.

 


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Siebel Juweliers Haarlem. Meer over Siebel Juweliers Haarlem ontdekken?

Siebel Juweliers Haarlem juweliers

Gesloten12:00 - 17:00

Grote Houtstraat 5-5a, Haarlem

Bekijk meer:juweliers