Haarlem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Camillo van WAAR Haarlem heeft nu een eigen webshop: ‘We bezorgen de cadeaus zelf bij je thuis’

Aangeboden door WAAR 29 oktober 2020

Voor een leuk en duurzaam cadeautje ben je misschien wel eens binnengelopen bij WAAR op de Grote Houtstraat. Nu shoppen wordt afgeraden, zal je minder snel op pad gaan om te snuffelen tussen alle leuke spulletjes. Om ervoor te zorgen dat je tóch lokaal kunt blijven winkelen, heeft WAAR Haarlem iets tofs gelanceerd: een eigen webshop. Leuk weetje: de cadeautjes worden ingepakt en wel bezorgd!

Camillo, medewerker bij WAAR Haarlem, vertelt: “WAAR is een duurzame cadeauwinkel. We verkopen eerlijke producten met een mooi verhaal. Sinds kort hebben we nu een eigen lokale webshop. Heel fijn in deze moeilijke tijd, want zo komen de bestedingen onze winkel direct ten goede. Ook leuk: je kunt in onze winkel zelf kerstpakketten samenstellen! Speur vast rond in de webshop en mail ons je wensen of kom langs om ze te bespreken. Met zo’n kerstpakket help je zowel onze makers én geef je een pakket vol fijne spullen.”

Dit kun je er kopen

In de webshop van WAARwinkel Haarlem vind je een groter assortiment dan in de winkel. Je vindt hier voor iedereen een leuk en passend cadeau. Denk aan natuurlijke verzorgingsproducten, ecologische planten, vegan kookboeken, herbruikbare boterhamzakjes, biologische sojasaus, duurzame waterflessen, gerecyclede tassen, eerlijkgemaakt servies en nog veel meer. Leuk om te weten: als je in de buurt woont, komen ze je bestelling zelf langs brengen. En natúúrlijk worden je cadeautjes net zo leuk ingepakt als in de winkel!

Tekst loopt verder onder de foto’s

WAAR Haarlem | foto: indebuurt Haarlem
WAAR Haarlem | foto: indebuurt Haarlem
WAAR Haarlem | foto: indebuurt Haarlem
WAAR Haarlem | foto: indebuurt Haarlem
WAAR Haarlem | foto: indebuurt Haarlem
WAAR Haarlem | foto: indebuurt Haarlem
WAAR Haarlem | foto: indebuurt Haarlem

Cadeau voor jou, cadeau voor mij

Het is nu extra leuk om iemand te verrassen, want WAAR heeft een toffe actie. Als je een cadeau bij iemand laat bezorgen, krijg jij óók een presentje. Voor iedere bestelling die je laat afleveren bij een ander krijg je een cadeaubon van € 5,-. Oftewel: cadeau voor jou, cadeau voor mij, cadeautje voor ons allebei!

Shop met korting in de webshop van WAAR Haarlem

En dat is nog niet alles, want ook Camillo heeft iets leuks voor je in petto. “Mijn extra cadeautje is dat je 10 procent korting krijgt op je eerste bestelling in onze webshop. Dat maakt lokaal shoppen nóg leuker!” Je kunt de korting claimen met de code IndebuurtHaarlem.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door WAAR. Meer over WAAR ontdekken?

WAAR cadeauwinkels

Gesloten10:30 - 17:00

Grote Houtstraat 130, Haarlem

Bekijk meer:cadeauwinkels