Haarlem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij deze 7 winkels in Haarlem krijg je gratis babyspullen als aanstaande ouders

Door Carin van der Meij 11 september 2020

Als aanstaande ouder kom je er al snel achter: dit kost behoorlijk wat centen. Een kinderwagen, commode, hydrofiele doeken… De rekening loopt al gauw op. Gratis producten zijn dan ook meer dan welkom. Hier in Haarlem krijg je voor noppes babyproducten- of pakketten. 

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Zwanger- en babybox bij Blokker

Blokker in Grote Houtstraat | Foto: Google maps

Bij Blokker kun je twee gratis pakketten afhalen: de zwanger- en babybox. De zwangerschapsbox krijg je cadeau als je in verwachting bent, de andere box na de bevalling. Wat krijg je dan? Onder andere tijdschriften, babyproducten en kortingen op merken als Pampers, Elmex en C&A. Op de website van Ouders van Nu kun je de boxen aanvragen.

De blije doos bij Prénatal

Prenatal aan de Barteljorisstraat | Foto: indebuurt Haarlem

Het tijdschrift WIJ en de winkel Prénatal werken samen om aanstaande ouders te vertroetelen met het cadeaupakket ‘de blije doos’. Nadat je je online hebt ingeschreven, kun je bij de Prénatal in Haarlem het gratis cadeaupakket ophalen. De inhoud van de box varieert elke maand, maar het zijn altijd handige producten om je voor te bereiden op de kleine. Houd er wel rekening mee dat de Prénatal deze maand verhuist.

Gratis romper bij Zeeman

Ron van Bruchem

Een goede voorraad rompers is altijd handig. Zeeman helpt papa’s en mama’s een handje door gratis rompers uit te delen. Wat moet je hiervoor doen? Vraag online een gratis romper aan. Je ontvangt per e-mail een waardebon, waarmee je je cadeau bij een Zeeman in jouw buurt kunt afhalen.

Kiekeboebox bij PLUS

Jelle Bakker

 

Supermarkt PLUS geeft ‘de Kiekboebox’ cadeau aan kersverse ouders. Daar zitten luiers, babydoekjes, wasmiddel, maar ook waardebonnen in. Kortom: allemaal handige dingen die je goed kunt gebruiken. De Kiekeboebox kun je aanvragen tot je kindje maximaal twee maanden oud is en je moet ook de folder van PLUS ontvangen. Voldoe je aan de eisen en heb je het formulier ingevuld? Dan mag je de box ophalen bij een PLUS-supermarkt bij jouw in de buurt.

Cadeaupakket bij Baby-Dump

Baby-Dump in Beverwijk | Foto: Google maps

Baby-Dump wil aanstaande ouders klaarstomen met een gratis cadeaupakket vol handige en leuke babyspullen. Wat moet je hiervoor doen? Online het aanvraagformulier invullen. Je ontvangt dan een cadeaubon waarmee je het cadeaupakket kan ophalen in de winkel. Je moet hiervoor wel naar Beverwijk, want daar zit de dichtstbijzijnde Baby-Dump.

Cadeautas bij Kruidvat

kruidvat haarlem
Kruidvat in de Grote Houtstraat | Foto: Googlem maps

Kruidvat doet ook een duit in het zakje. Als je in verwachting bent, kan je een ‘Blije Baby Voordeeltas’ aanvragen. Je moet hiervoor wel een voordeelkaart van de winkel hebben. In de tas zitten onder andere luiers, wasgel voor de baby en lotiondoekjes. Deze gratis cadeau-tas vraag je online aan en kan je vervolgens afhalen bij een lokale vestiging.

Welkom op de wereldpakket van Hoogvliet

Hoogvliet Vijfhuizen | Foto: Google maps

Hoogvliet geeft aan kersverse ouders een ‘Welkom op de wereldpakket’. Is jullie kindje geboren? Geef dan online de geboortedatum door en ontvang dit gratis kraamcadeau met producten t.w.v. van €30,-. Het pakket haal je vervolgens op in de supermarkt. Ook al ligt de Hoogvliet officieel niet in Haarlem, het ligt zó dichtbij dat we hem natuurlijk meenemen.

Lees ook:

Dit zijn Haarlems populairste babynamen van de afgelopen 50 jaar

Heet jij Jeroen, Linda, Thomas, Kim of Dennis? Dan ben jij in Haarlem zeker niet de enige. Deze vijf...

Haarlemse kinderopvang weer open: clustermanager Lisa: ‘Ik heb me stevig in het zadel gezet voor alle beren op de weg’

De kinderopvang en basisscholen in Haarlem zijn sinds maandag 11 mei weer deels open. Wij vroegen on...

13 x leuk om te doen met kinderen in Haarlem: ideale vakantietips

Deze zomervakantie zijn we, nog meer dan anders, allemaal lekker in Haarlem. Beginnen de kids zich t...
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Winkelen