Haarlem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jongerenvereniging Triple Threat kan binnenkort nog meer jongeren ontvangen in hun clubhuis

Aangeboden door Rabo ClubSupport 12 november 2020

Met Rabo ClubSupport investeert Rabobank in lokale clubs en verenigingen. Dat doen ze niet voor niks: dit zijn dé plekken waar je als buurt samenkomt. Verschillende verenigingen uit de omgeving van Haarlem deden mee.

Zo ook stichting Triple Threat uit Haarlem. “Tien jaar geleden alweer richtte ik Triple Threat op”, vertelt Okrah Donkor (30). “Ik ben geboren en getogen in Schalkwijk. Een hele mooie wijk vol diversiteit en kracht, maar ook met een over het algemeen lage sociaaleconomische klasse en gezinnen die het minder hebben. Ik ben samen met wat vrienden de stichting gestart met het doel om aan de volgende generatie een stukje perspectief, warmte en begeleiding door te geven. Nu zijn we als basketbalvereniging heel groot geworden, maar organiseren we ook veel andere evenementen en projecten in de wijk. Het is een community geworden waarbij de vragen van jongeren (bijvoorbeeld het zoeken van een stage) samenkomen met buurtgenoten die kunnen helpen.”

Vernieuwd clubhuis

Triple Threat groeit enorm, waardoor zij op het moment helaas niet meer jongeren een plek konden geven. Met de ontvangen bijdrage van Rabo ClubSupport kan de stichting gelukkig weer aan de slag. “Wij willen deze steun gebruiken om het clubhuis anders in te richten. Hierdoor kunnen we straks meer jongeren ontvangen”, aldus Triple Threat. “Mede door een eerdere bijdrage van Rabo ClubSupport hebben wij al een buurtbusje voor negen personen kunnen aanschaffen. Hierdoor zorgen we ervoor dat alle jongeren altijd bij onze activiteiten kunnen komen. Maar Rabobank ondersteunt ons ook enorm door verbindingen te maken met andere partijen. Heel erg waardevol!”, legt Okrah uit.

Meer clubs kregen een bijdrage

Clubs en verenigingen zijn waardevol voor ons land, vindt Rabobank. Met Rabo ClubSupport draagt de bank hieraan bij door te ondersteunen op het gebied van kennis, netwerk en financiën. Hierdoor kunnen clubs en verenigingen iets betekenen voor de buurt. Bijvoorbeeld door het clubhuis te verduurzamen, gezond voedsel aan te bieden in de kantine of trainingsprogramma’s voor gehandicapten op te zetten. Triple Threat is niet de enige geluksvogel die een bijdrage kreeg. Het zijn er nog veel meer! Ben je benieuwd welke dit zijn? Kijk dan op rabobank.nl/clubsupport.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Rabo ClubSupport. Meer over Rabo ClubSupport ontdekken?

Rabo ClubSupport

Lees ook

Laat je horen: denk op deze 3 momenten mee over Haarlem in de toekomst

Gemeente Haarlem heeft al vaker de inwoners opgeroepen om over verschillende aspecten in Haarlem mee...

De SRV-wagen is terug van weggeweest: Meike & Lotte komen langs met hun Winkel op Wielen

Ken jij 'm nog van vroeger: de SRV-wagen? De boodschappenwinkel op wielen is terug van weggeweest, w...

Voordelige spelletjes, sushi voor weinig & meer topaanbiedingen in Haarlem

Als er geld te besparen valt, zijn Haarlemmers er als de kippen bij. Dit overzicht met de allerbeste...
tallbike haarlem

5 x bijzondere video’s van Haarlem op YouTube

Wie heeft er niet op YouTube grappige filmpjes opgezocht? Of het nu gaat om faalcompilaties of juist...

Winnen: 15 x een tas vol Haarlemse producten

Het is je vast wel opgevallen: de Haarlemse winkelstraten zijn leger dan normaal. De lokale ondernem...