Haarlem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gratis testen: met deze nieuwe ontharingsbehandeling word je helemaal zomerproof

Aangeboden door U-Clinic Cosmedilight 29 mei 2020

Wil jij weer heerlijk kunnen stralen in een zomerjurkje zonder je druk te maken over haartjes op je benen of andere plekken? Of ben je er nu wel klaar mee om je elke keer te moeten scheren? Misschien is een laserbehandeling bij U-Clinic Cosmedilight wel wat voor jou. Deze huidtherapeutische praktijk heeft namelijk een uniek laserontharingsapparaat tot haar beschikking, geschikt voor permanente ontharing voor elk huidtype. 

De huidtherapeuten van Cosmedilight bieden een breed scala aan behandelingen aan. Van peelings tot acne-behandeling en van ouderdomsvlekjes tot diverse ontharingsbehandelingen. Daar kan nu nog een innovatieve laserontharingsbehandeling aan worden toegevoegd, waardoor nog meer mensen geholpen kunnen worden. Met het geavanceerde apparaat de ‘Splendor X’ kan namelijk élk huidtype permanent onthaard worden. Iets wat voorheen vaak niet kon bij donkere huidtypes of mensen met dieperliggende haartjes.

Laserontharing
Laserontharing met de Splendor X

Pijnloze en supersnelle laserbehandeling

Dit unieke apparaat werkt met een zogenaamde vierkante spot, twee verschillende golflengtes en een dubbele koelkop. Dit zorgt voor een hoop voordelen. Zo worden er geen gedeeltes overgeslagen, is het vrijwel pijnloos en kan er geen verbranding of andere schade optreden. Ook werkt de laser supersnel en heb je maar een aantal behandelingen nodig. Dat scheelt natuurlijk een hoop tijd en kosten. Wist jij trouwens dat een behandeling voor laserontharing vaak wordt vergoed met een aanvullend pakket van je zorgverzekeraar?

Wil jij wel wat meer weten over deze laserbehandeling? Het eerste kennismakingsconsult bij U-Clinic Cosmedilight is geheel kosteloos. Hierin kan de huidtherapeute een behandelplan op maat voor je maken én kun je gratis een klein proefstukje laten laseren om te voelen hoe dit is. De praktijk zit in Amsterdam (tegenover het westerpark), en is doordeweeks geopend tot 19.00 uur, en ook op zaterdag geopend. Genoeg tijd om er even voor om te rijden dus.

Zomerse aanbiedingen

Laserontharing is misschien even een investering, maar dan ben je ook wel voorgoed van je haartjes af! Extra fijn: er zijn bij U-Clinic Cosmedilight de hele zomer leuke aanbiedingen geldig (juni tot en met augustus):

• Laserontharing bikini klein en oksels: bij 6 behandelingen €95,- per behandeling (normaal €150,- per behandeling)
• 1 keer laserontharing van benen, bikini klein en oksels voor €250,- (normaal € 350,-)
• Laserontharing van de oksels bij 6 behandelingen €45,- per behandeling (normaal €80,- per behandeling)
• Bij afname van pakketbehandelingen geldt het hele jaar door: bij zes behandelingen betaal je er vijfDeze bijdrage wordt je aangeboden door U-Clinic Cosmedilight. Meer over U-Clinic Cosmedilight ontdekken?

U-Clinic Cosmedilight


Haarlemmerweg 25-A, Amsterdam