Haarlem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze 5 dingen wist je nog niet over NORMAL in Haarlem (maar wil je wel weten)

Aangeboden door NORMAL 4 maart 2020

NORMAL is een winkelketen met een aantal vestigingen in Nederland, waaronder eentje in Haarlem (vinden wij leuk!).  Je kunt er terecht voor bekende én nieuwe merken op het gebied van persoonlijke verzorging, gezondheid, het huishouden en lekkere snacks. En dat voor vaste lage prijzen!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

NORMAL zit op de Grote Houtstraat

©indebuurt Haarlem

NORMAL opende op 1 december de deuren van de winkel aan de Grote Houtstraat 121, tussen de Apple Store en de pas geopende Cool Blue winkel. Hier zijn ze, jawel, zeven dagen per week geopend. Hoe chill is dat!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door NORMAL. Meer over NORMAL ontdekken?

NORMAL drogisterijen

Grote Houtstraat 121-123, Haarlem

Bekijk meer:drogisterijen

Bekende A- merken én veel nieuwe, exclusieve merken

©indebuurt Haarlem

Naast veel bekende merkartikelen op het gebied van shampoo,  make-up, crèmes, douche- badproducten en mondverzorging verkopen ze bij NORMAL ook heel veel merken die je misschien nog niet zo goed kent of die je alleen in het buitenland kunt vinden. Daar hoef je niet voor het vliegtuig in, gewoon in de Grote Houtstraat in Haarlem!

Ze hanteren vaste lage prijzen

©indebuurt Haarlem

Ben jij van het koopjes scoren? Dan ben je hier zeker aan het goede adres. Bij NORMAL hanteren ze namelijk vaste lage prijzen. Je hoeft dus niet 5 verschillende winkels af voor de aanbiedingen. Ze zijn in staat om te concurreren, doordat ze die artikelen importeren van distributeurs door heel Europa. Ze kopen de artikelen waar ze het goedkoopst zijn en werken zonder dure tussenschakels. Daardoor kun je vaak 20 tot 60 procent besparen op de normale marktprijs.

Ze hebben een wisselend assortiment

©indebuurt Haarlem

Zoals we vertelden, heeft NORMAL een groot assortiment vaste artikelen, maar daarnaast krijgen ze ook elke week nieuwe afwisselende artikelen. Je vindt tijdens elk bezoekje dus weer andere toffe artikelen.

Ze hebben ook veel vegan, wreedheidsvrije en duurzame producten

©indebuurt Haarlem

Veganistisch of niet, bij NORMAL willen ze focussen op vegan, wreedheidsvrije en duurzame producten. Binnen de verschillende categorieën hebben ze producten geselecteerd, die allemaal gemeen hebben dat ze veganistisch zijn. Wist je bijvoorbeeld dat er veganistische make-up bestaat? Of handzeep? Ze hebben het bij NORMAL.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶