Haarlem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is de weersvoorspelling voor de avondvierdaagse 2019 in Haarlem

Door Dominique Michiels 15 juni 2019

Wij Nederlanders zijn vaak bezig met het weer. En als we de avondvierdaagse in Haarlem gaan lopen, willen we natuurlijk al hélemaal graag weten hoe het zit. 

Weersvoorspelling in Haarlem

De weersvoorspelling voor de avondvierdaagse ziet er op dit moment als volgt uit:

 • 18 juni (start avondvierdaagse):
  Het wordt volgens Weeronline op de startdag van de avondvierdaagse maximaal 25 graden. De wind waait met windkracht 3 en vrijwel geen kans op regen. Het weer krijgt deze dag het cijfer 8. Dat klinkt als een goed begin!
 • 19 juni (dag 2):
  Op de tweede dag kan absoluut de korte broek aan, want het wordt nog ietsje warmer: maximaal 27 graden. De wind waait met windkracht 3 en de kans op regen is heel klein. Het weer krijgt deze dag wederom een 8.
 • 20 juni (dag 3):
  Voor dag drie zijn de voorspellingen iets minder. De verwachting is dat het maximaal 20 graden wordt in Haarlem en er is kans op een bui. De wind waait met windkracht 4 en het weer krijgt deze dag het cijfer 6.
 • 21 juni (dag 4):
  De voorspellingen van dag vier verschillen nauwelijks ten opzichte van dag drie. De cijfers zijn hetzelfde en ook deze dag is het hopen dat de weergoden ons goed gezind zijn.

Zoals het er nu naar uitziet, wordt het dus zowel mooi weer als wellicht ietsje minder, maar alsnog geen ‘slecht’ weer. Máár vergeet niet: niets zo veranderlijk als het weer, dus houd vooral de actuele weersvoorspelling in de gaten.

Meer over de avondvierdaagse in Haarlem:

Alles wat je wilt weten over de avondvierdaagse 2019 in Haarlem en omgeving

Ook in Haarlem wordt de avondvierdaagse dit jaar weer gehouden. Vier dagen achter elkaar wandelen do...

Meer over

Weer