Score! Haarlemse treinreizigers krijgen een week lang gratis koffie en thee

Door Dominique Michiels 15 april 2019

Ja, het was ellendig. Ja, het was frustrerend. Ja, jullie geduld wordt beloond. Omdat de werkzaamheden rondom Leiden Centraal zoveel heeft gevraagd van reizigers, ook in Haarlem, worden ze vertroeteld met een week lang gratis koffie en thee. 

Treinstations

Drie weken lang gingen de treinstations in Leiden op de schop en dit zorgde ervoor dat treinreizigers moesten omreizen, vertraging hadden en nog veel meer ellende. Dat was ook te merken in Haarlem. Sinds vandaag – maandag 15 april – rijden de treinen eindelijk weer volgens de normale dienstregeling. Maar om de pijn van de afgelopen tijd te verachten, krijgen treinreizigers op zes grote treinstations in de Randstad gratis koffie en thee van de NS. Zo lezen wij op treinreiziger.nl. Hebben!

Waar en wanneer?

Nu wil je natuurlijk weten: waar en wanneer? Tot en met vrijdagavond kun je in de stationskiosken op Haarlem, Leiden Centraal, Amsterdam-Zuid, Amsterdam-Sloterdijk, Den Haag CS en Den Haag HS in de ochtend- en avondspits een gratis bakkie troost scoren. In de ochtend is dit van 06.30 tot 09.00 uur en in de middag/avond van 16.00 tot 18.30 uur.

Lees ook:

Cool! Je kunt vanaf vandaag een rondje Haarlem doen met de restauranttrein

Eten en Haarlem zijn een perfecte combinatie. Overal in de stad heb je de heerlijkste restaurants en...

Dit is handig! In de NS-app zie je straks waar er vrije zitplaatsen zijn in de trein

Treinreizigers, opgelet! NS komt met de 'zitplaatszoeker', waardoor je straks in de NS-app kunt zien...

Partygangers: er komt een extra nachttrein tussen Amsterdam en Haarlem

Ga jij regelmatig een avondje stappen in Amsterdam? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Als het aan ...