Haarlem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuws! Baantjer komt weer naar Haarlem voor opnames en zoekt figuranten

Door Lotte van den Elsen 19 april 2019

Kijk eens aan. Er zijn opnieuw opnames voor de serie Baantjer in onze mooie stad. Heb jij altijd al willen shinen op de buis? Grijp je kans, want ze zoeken figuranten. Wij vertellen je meer.

Film en serie van Baantjer

Wij horen je denken: zou er niet een film worden gemaakt van Baantjer? Dat klopt! Vanaf 18 april draait de film Baantjer, Het Begin in de bioscopen. De film speelt zich af in de jaren ’80 en Waldemar Torenstra speelt een jonge versie van de rechercheur de Cock. Voor deze film zijn er ook opnames in Haarlem geweest. De trailer van deze film plaatsen wij onder dit bericht. Op dit moment zijn de acteurs alweer druk bezig met opnames voor de nieuwe serie van Baantjer, die volgend jaar op televisie komt.

Opnames in Haarlem

Volgende week zijn er weer opnames in Haarlem, maar dit keer dus voor de serie Baantjer. Op dinsdag 23 april zullen er in een ziekenhuis in Haarlem opnames plaatsvinden en MULTA Casting is op zoek naar mannen en vrouwen die als verpleger of bezoeker willen figureren. De opnames zullen overdag plaatsvinden en je krijgt een vergoeding van €40,-. Interesse? Check dan het Facebookbericht van het castingbureau voor meer details.

Trailer van de Baantjer-film:

Lees ook:

Helemaal zomerklaar! 3 x zomerse aanbiedingen in Haarlem

Duur hè, het leven? Gelukkig zijn er ook heel veel goede aanbiedingen te vinden. De allerbeste deals...